Haberler

Salih Dursun, Galatasaray'a Dönüyor

Güncelleme:

Galatasaray maçında hakeme kart gösteren Salih Dursun, sezon sonunda Bordo-Mavililerle bitecek sözleşmesinin ardından Galatasaray'a dönecek.

Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterip fenomen olan adı sokaklara verilen Salih Dursun, Trabzon'a veda ediyor.

DEVAM EDİLMEYECEK

2 yıllığına Galatasaray'dan kiralanan oyuncuyla yola devam etmeme kararı alan yönetim, Salih Dursun'un yanı sıra Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz'la da yolları ayırmak için gün sayıyor.

ÖZER VE SEFA TRANSFER LİSTESİNE

Olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı bırakılan ikilinin transfer listesine konulacağı ve gelecek tekliflerin de en kısa sürede değerlendirileceği öğrenildi.

(Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Salih Dursun Galatasaray Deniz Ateş Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (6)

EEEEE:

O MASUM HAKEMİN BAŞINIDA YAKTIN KENDİNİDE Bİ HALT SANDIN ADAM DEĞİLMİŞSİN SANA MI KALDI HAVA YAPMAK HEMDE O KULÜBE KARŞI GİT ŞİMDİ PTT. DE OYNA

8
3
yanıtYanıtla
BABO:

NİYE ALMIYONUZ LA 1. 750 MİLYONA UCUZDA TŞÖRT BASTIRIP GEZMESİNİ BİLİYORDUNUZ ADAMI TRANSFER ETSENİZE TABİ İLLKİ POTEKİZ YADA AVRUPADAN OLMALI BONSERVİSİDE 3 MİLYONDAN YUKARI OLMALIKİ TRABZON TRANSFER ETSİN

9
1
yanıtYanıtla
Ali:

Tam Gs lik Futbolcu. Futboldan baska herseyden anlar.

2
4
yanıtYanıtla
Burhan:

BUYRUN GS SIRKINE HOSGELDINIZ.

2
0
yanıtYanıtla
Hacı Bilmem Kim:

trabzon yanlış yolda 180 le gidiyor. çekileceksen çekil oynayacaksan kural bu. . Allah akıl versin.

1
0
yanıtYanıtla
gs 31 hss:

heykelı ne oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title