Haberler

Salgın nedeniyle çekimleri durdurulan Sefirin Kızı, 19. bölümle sezon finali yapacak

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı çekimleri durdurulan Sefirin Kızı dizisi için sezon finali kararı alındı. Bu ay çekimlerine başlanacak olan dizi, 4 bölüm sonra yani 19. bölümüyle sezon finali yapacak.

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı'nın çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayında durduruldu. Yeni bölüm çekimleri henüz başlanmayan dizi için yeni bir karar verildi.

19. BÖLÜMDE SEZON FİNALİ YAPACAK

Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü, Tülin Yazgan, Gonca Cilasun'un başrollerde oynadığı Sefirin Kızı dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Sefiri Kızı dizisinin yeni bölümlerinin Mayıs ayı içerisinde çekilmesi bekleniyor. Çekimlerin başlamasının ardından dizi 4 bölüm daha yayınlanıp sezon finali yapacağı öğrenildi. Sefirin Kızı 19. bölüm ile sezon finaline çıkacak.

Salgın nedeniyle çekimleri durdurulan Sefirin Kızı, 19. bölümle sezon final yapacak

SEFİRİN KIZI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sefirin Kızı, son olarak 16 Mart Pazartesi akşamı 14. bölümüyle ekrana gelmişti. Sefirin Kızı son bölüme Sancar ve Nare arasındaki duygusal sahneler damga vurdu. Sancar'ın Menekşe'nin hamile olduğunu açıklamasından sonra Nare radikal bir karar aldı. Gözyaşlarına boğulan Nare, "Kalbim beni ele geçirdiğinde seni affetmek için sebep arıyorum. Benim kızıma yeni baba olduğun gün başka bir kadından çocuk yapıyorsun. Benim tahammülüm çok ama o kadar da çok değil. Adını bir daha ağzıma almayacağıma nasuh tövbesi olsun" dedi. Sancar ise Nare'nin bu sözlerinden sonra çöküp kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (20)

Seyirci:

Saçma ve basit bir dizi

21
16
yanıtYanıtla
Selin:

Sakın final yapmayın çok güzel bir film eğer final yaparsanız eminim bütün seyirciler çok üzülülür ve bu filmi çok sevmişlerdi

14
16
yanıtYanıtla
Karataş:

Sezon finali,sezon...

yanıt3
yanıt1
Konuk12:

Merhaba

yanıt1
yanıt0
BİRİ:

Bu dizi nasıl final kararı alır anlamıyorum. Halbuki bu dizi reytinglerde en üst sıralardaydı

2
16
yanıtYanıtla
....:

Keşke haberi okusaydınız..Sezon Finali diyor..

yanıt4
yanıt0
Cahil:

Sezon finali ve final arasında ki farkı öğrenmelisin.

yanıt0
yanıt0
Elif:

Muhteşem bir dizi gününü iple.cekerdim yayınlanacak yeni bölüm ve sezon sonrasını iple cekicegim

8
5
yanıtYanıtla
ebru:

bu saçma sapan dizileri kim izliyor

8
5
yanıtYanıtla
Konuk12:

Merhaba

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title