Haberler

Bakanlık onayı olmayan ilacı "Koronavirüsten koruyor" diyen tanıtan ünlülere soruşturma açılıyor

Güncelleme:

Sosyal medya hesaplarından "Koronavirüsten dahi koruyor" diyerek Sağlık Bakanlığı'nın onayı olayan bir ilacın reklamını yapan Seda Sayan, Şeyma Subaşı ve Demet Şener gibi isimler hakkında soruşturma açılıyor.

Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Ebru Akel, Demet Şener, Seda Akgül'ün de aralarında olduğu ünlü isimler, kişisel sosyal medya hesaplarında koronavirüse karşı etkili olduğu iddiasıyla Sağlık Bakanlığının onayı olmadığı bir ilacın reklamı yapmıştı. İleri Haber'de yer alan bilgiye göre, sahte ilaç reklamı yapan ünlüler hakkında soruşturma başlatıldı.

ONAYI OLMAYAN ÜRÜNLERİN TANITIMINI YAPTILAR

İlk olarak Şeyma Subaşı, Instagram hesabından, "Son zamanlarda koronavirüs biliyorsunuz ki tüm dünyayı çok fazla etkiledi. Hepimiz aslında sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlamış olduk… Son zamanlarda, bu gıda takviyesi ürünü kullanıyorum. Bu ürüne eczaneden ulaşabilir, ya da online olarak alabilirsiniz" ifadeleriyle ilacın reklamını yapmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILIYOR

Tekno safarinin haberine göre: Ürünün reklamlarında kullandığı doktorun da konudan haberinin olmadığı ve ilacın Tarım Bakanlığının onayladığı 'Takviye Gıdalar' listesinde de bulunmadığı ortaya çıktı. Fotoğrafları kullanılan Doç. Dr. Aslıhan Yazıcıoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada 'Ürün ile hiçbir ilgim yoktur. Bilginize' diyerek herkesi uyardı. Bunun yanı sıra Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ruhsatsız ürün ve tanıtımını yapan ünlü isimlere karşı harekete geçip soruşturma başlattı.

Bakanlık onayı olmayan ilacı 'Koronavirüsten koruyor' diyen tanıtan ünlülere soruşturma açılıyor

Bakanlık onayı olmayan ilacı 'Koronavirüsten koruyor' diyen tanıtan ünlülere soruşturma açılıyor

Bakanlık onayı olmayan ilacı 'Koronavirüsten koruyor' diyen tanıtan ünlülere soruşturma açılıyor

#313043994##

İlgili Haberler
Kaynak: Magazin

Şeyma Subaşı Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500

Yorumlar (39)

KUZEYİN UŞAĞI:

YAZIKLAR OLSUN. . . . .

52
0
yanıtYanıtla
Konuk11:

Merhaba

yanıt0
yanıt0
KONUK11 E:

konuk11 sizede MERHABA

yanıt0
yanıt0
Tarik:

Su durum bile firsata cevirdilerya, allah belanizi versin

yanıt4
yanıt0
TARIKA CVPPPP:

TARIK bela sahibinindir unutma, bela verme mal

yanıt0
yanıt2
TAVŞANİ:

NE SORUŞTURMASI, BUNLARI DİREKT ''KODESE'' TIKMALI .

41
0
yanıtYanıtla
KABIZ MEMED:

BASIN BUNLARA ÖMÜR BOYU CEZAYI, AKILLARI BAŞINA GELSİN. . AÇ GÖZLÜLER.

39
1
yanıtYanıtla
35:

Lan kabız oğlum 3 aydan beri kabızlıktan kurtulamadınmı gevşek

yanıt1
yanıt1
7777:

KABIZ OĞLAN kokuttun ya etrafı kaybol la

yanıt1
yanıt1
Avni:

Müsil ilacı içsene ka

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title