Haberler

Kuyumcunun Dikkati, Sahtekar Kadının Foyasını Ortaya Çıkardı!

Güncelleme:

Adana'da 32 yaşındaki kadın, bir kuyumcuda ikinci kez sahte altın satmaya çalışırken iş yeri sahibi tarafından yakalandı. İş yeri sahibi, olayın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen mağduriyetinin giderilmediğini söyledi.

Adana'da daha önce sahte altın sattığı kuyumcu dükkanında ikinci kez aynı yöntemle satış yapmaya çalışan Ayşegül O.'yu (32) kaçmaya çalışırken yakalayan iş yeri sahibi Erkan Acar, olayın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen mağduriyetinin giderilmediğini söyledi.

SAHTE ALTIN KÜPEYİ SATIP KAÇTI

Merkez Seyhan ilçesinde 5 Mayıs 2018 tarihinde, Yenibaraj Mahallesi İbo Osman Caddesi'ndeki Erkan Acar'a ait kuyumcu dükkanına gelen Ayşegül O., yanında getirdiği orijinaliyle aynı ağırlığa sahip sahte küpeyi satıp, kaçtı.

Sahte Altın Satan Kadını Yakaladı, Ama Mağduriyeti Giderilmedi

KUYUMCU, POLİSE BAŞVURDU

Acar, aldığı küpeyi tekrar kontrol ettiğinde, sahte olduğunu fark edince polise başvurdu. Güvenlik kamerası görüntülerini alan polis, Ayşegül O.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

Sahte Altın Satan Kadını Yakaladı, Ama Mağduriyeti Giderilmedi

SAHTE ALTIN SATMAK İÇİN İKİNCİ KEZ GELDİ

Çalışmalar sürerken, Acar'a ait kuyumcu dükkanına ikinci kez gelen Ayşegül O., yanında getirdiği altın görünümlü zinciri satmak istedi. Gelen kişinin daha önce kendisini dolandıran Ayşegül O. olduğunu fark eden Acar, kardeşini dükkanın kapısında bekletti.

Sahte Altın Satan Kadını Yakaladı, Ama Mağduriyeti Giderilmedi

KUYUMCU, SAHTEKAR KADINI YAKALADI

Acar, Ayşegül O.'ya daha önce kendisine altın satıp satmadığını sordu. Acar ve kardeşi, paniğe kapılan Ayşegül O.'yu yakaladı.

Dükkanın önünde çevredekilernden yardım isteyen Ayşegül O., gelen polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Ayşegül O., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"MAĞDUR OLDUM"

Olayın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen mağduriyetinin giderilmediğini belirten Acar, "Kadını iş yerimizde kendimiz yakalayıp, polise teslim ettik. Ancak serbest kaldı. O günden bu yana mağduriyetimiz giderilmedi, üzerine duruşmalara bile gelmiyor. Ben mahkemeye gidiyorum. O dönemde 1200 liraya sahte altın satın almıştık. Şimdi 2 bin liranın üzerinde mağduriyetimiz bulunmakta" dedi.

Sahte Altın Satan Kadını Yakaladı, Ama Mağduriyeti Giderilmedi

Sahte Altın Satan Kadını Yakaladı, Ama Mağduriyeti Giderilmedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Acar Haberler

500

Yorumlar (27)

Turko:

Kuyumcuya bak 1200 tl için mahkeme mahkeme gidiyor olayı takip ediyor. Para sen ne pislik şeysin..

16
71
yanıtYanıtla
Bilge:

Meseleyi sadece para olarak görüp ses çıkartmazsan o kadın gibiler dönüp dolasıp senin de canını yakar bir gün.

yanıt36
yanıt2
Füsun:

Bu kadını bir yerde çalıştırıp adamın parasini ödemeli mahkeme o zaman bir daha yapar mı

yanıt5
yanıt0
BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

Bu ülkede çok şükür sahtekarlık suç olmaktan çıktı çünkü devletçe sahtekarız dolandırıcıyız

34
2
yanıtYanıtla
TANER:

Ne alaka isterse bir lira olsun sahtekârlığa göz mü yumacaktı.Siz bir muhtaça 100 lira verdiniz mi.?

33
3
yanıtYanıtla
Bilal:

Helal olsun kuyumcu arkadaşa. 1 TL bile zararı olsa herkes böyle hakkını aramalı. TURKO isimli arkadaş sende kadınla aynı zihniyeti taşıyorsun belli ki. Sende yok diye olanın malını almak doğru bir şey mi ?

30
2
yanıtYanıtla
GS li:

Ve sonunda Çıkarıldığı mahkemece serbeststststst bırakılır.

26
4
yanıtYanıtla
Köroğlu:

Laik yasalarla bu kadar olur zamanında kurtardık dediler fransadan laikliği kakaladılar tabi yersen ama millet 90 yıldır yiyor ne kadar acı bir durum

9
21
yanıtYanıtla
hüsnü:

arabistan laik değil abdnin kucağında suriye ırak desen durumları ortada siz daha 90 yıl önceyi düşünün hiç arabistana kaçmak için denizde boğulanların haberini duymadık nedense hep batıya kaçmaya çalışıyorlar hepsidemi saf bunların

yanıt7
yanıt1
sahinn:

gerizekalı senin allah allah diyen liderin memlekette üretim bırakmadıyediğin yemek bile avrupadan geliyorşeriat senin neyine davarr

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title