Haberler

Sahibinin Terk Ettiği Köpek Dolmuş Durağından Ayrılmıyor

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir dolmuş durağında sokağa terk edilen köpek, bir yıldır bırakıldığı noktadan ayrılmayınca çevredekilerin maskotu oldu.

Muğla'da giyim mağazası işleten Burçin Keleş, oturduğu evin penceresinden gördüğü duraktaki köpeğin gece gündüz aynı noktadan ayrılmadığını fark ettiğini söyledi. Köpeği beslemeye başlayan, soğuk havalarda evine alan Keleş, ona sahip çıktığını ve adını Can koyduğunu söyledi.

AİLESİNİ BEKLİYOR

İşletmeci Burçin Keleş, bir yıldır durakta kendisini terk eden ailesinin geri gelmesini beklediğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:" Çok soğuk havalarda eşimle birlikte gelip bahçeye alıyoruz. Sabah olduğunda kapıyı tırmalayıp yeniden durağa gelmek istiyor. Evden çıktığı anda, durağa geri gelip kaldığı yerden ailesini bekliyor." dedi.

Sahibinin Terk Ettiği Köpek Dolmuş Durağından Ayrılmıyor

"O MUTLU BİR YUVA İSTİYOR"

Köpeği civardaki esnafın ve semt sakinlerinin çok sevdiğini belirten Keleş, şunları dile getirdi: "Çevredekiler Can'ı seviyor. Ama o ailesini istiyor. Biz ailesinin gelip onu geri almayacağını biliyoruz. Hikayesini öğrendim. Köpek buraya yakın bir yerde oturan bir aileninmiş. Yan komşuları 'Çok tüy döküyor.' diye tepki gösteriyormuş. Sonra buradan taşındıklarında köpeği durağa terk etmişler. Tepki gösteren komşu hanımla konuşunca hikayeyi öğrendim. Can için yuva arıyorum. Onun mutlu olacağı özel bir yuva olsun istiyorum."

"SAHİPLENEN OLMAZSA KANADA'YA GÖTÜRECEĞİM"

Köpeğe düzgün bir yuva bulamazsa kendisinin sahipleneceğini anlatan Keleş, "Köpeğe bir karne çıkarttım. Gerekli aşılarını da yaptırdım. Kanada'da okuyan çocuğum var. İleri ki süreçte bizim de oraya yerleşme durumumuz olacak. O zamana kadar sahiplenen iyi bir aile bulamazsak, Can'ı gerekli işlemlerini tamamladıktan sonra sahiplenip oraya götürmeyi planlıyorum." ifadesini kullandı. İlçedeki hayvan barınağının yetkilileri de barınakta veya sokakta yaşayan bir hayvanın veterinere götürülerek gerekli aşı ve bakımlarının yaptırılarak çip taktırmasının ardından karne çıkartılarak sahiplenebileceğini vurguladı.

Sahibinin Terk Ettiği Köpek Dolmuş Durağından Ayrılmıyor

Kaynak: AA / Komik - İlginç

Ali Ballı Bodrum Muğla Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (102)

Yusuf beygu:

O hayvancagiz sokağa terk eden allah ta onu terkeder sahibi ondan daha hayvanmis

42
0
yanıtYanıtla
Huzur:

Ömür boyu bakmak zorundami

yanıt3
yanıt3
Aylin:

İnsan var insan var Allah merhametli vicdan sahibi olanla karşılaştırsın.

24
0
yanıtYanıtla
ADALET:

İNSAN OLMAYI, İNSAN YETİŞTİRMEYİ VEYA EĞİTMEYİ, İNSANA YARDIM ETMEYİ BECEREMEYEN BAZI DENGESİZLERİN, KÖPEĞİ KENDİNE ULU BİR EFENDİ EDİNME KOMPLEKSİ DE YENİ TÜREDİ. . UYUŞTURUCUYA FUHUŞA DÜŞMÜŞLERİN ELLLERİNDEN TUTAMAYAN, MUHTAÇLARA BİR EKMEK VEREMEYEN, DÜMBÜĞE DÜMBÜK HIRSIZA HIRSIZ DİYEMEYEN, DERT SAHİPLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEYEMEYEN ZERZAVATLARIN KENDİLERİNİ KÖPEK ÜZERİNDEN AKLAMA ZAVALLILIĞIDIR BU. .

4
18
yanıtYanıtla
Evlat:

Evlat merhamet etmeyen merhamet olunmaz . Sapla samanı karıştırıyorsun

yanıt11
yanıt0
Esra:

İyilik yapmayı seven insana da hayvana da iyilik yapar. Hayvana yapılan iyiliği görebilirsin ama insana yapılan iyiliği göremezsin. Çünkü; insana yapılan iyilikler onlar utanmasın diye gizliden gizliye yapılır. Ama hayvanlar için bu geçerli değil güzel ADALET’li Kardeşim. Düşüncelerini bu şekilde değiştirirsen doğru bir şekilde düşünmüş olursun.

yanıt0
yanıt0
Esma:

Helal sana

yanıt0
yanıt0
HASan hüseyin:

Allah’a havale ediyorum. Bildiği gibi yapsın. Umutla beklemesi çok acı ya.

19
0
yanıtYanıtla
Esma:

Git sahiplen o zaman bos konuşacağına

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Bu hayvana 100 insan değişmem.Türkiyede olsam sahiplenirdim.

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title