Haberler

Sağlıkçı anne ve baba, 1 aydır görmedikleri çocuklarına gözyaşlarıyla kavuştu

Güncelleme:

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, doktor baba ve hemşire anne, koronavirüs tedbirleri kapsamında 1 aydır görmedikleri çocuklarıyla 23 Nisan'da gözyaşları içinde buluştular.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak görev yapan Dr. Vecih Keklik ve aynı hastanede hemşire olarak olarak görev yapan anne Ayşe Keklik 1 aydır görmedikleri çocuklarına gözyaşlarıyla kavuştu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde İskenderun Devlet Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak görev yapan Dr. Vecih Keklik ve aynı hastanede hemşire olarak olarak görev yapan anne Ayşe Keklik, koronavirüs salgınından dolayı tedbir amaçlı çocukları 3 yaşındaki Elif ve 5 yaşındaki Ali'yi 1 ay önce Kadirli ilçesindeki dedeleri Zekeriya Torun'un yanına bıraktılar. 1 aydır çocuklarına hasret olan sağlık çalışanı anne ve baba, 23 Nisan'da çocuklarına sürpriz yapmak için Kadirli ilçesine geldiler. Oturdukları apartmanın girişinde anne ve babasını karşılarında gören küçük çocuklar, gözyaşları içerisinde koşarak anne ve babalarına sarıldılar. İki miniğin, uzun süre annelerinin kucağında saçlarını okşaması ise duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Apartman sakinleri ise balkondan bu kavuşma anına alkışlayarak destek oldular.

"ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ VERDİK"

Çocuklarına en güzel 23 Nisan hediyesi olarak böyle bir sürpriz yaptıklarını belirten anne Ayşe Keklik, "23 Nisan hediyesi olarak anne ve babalarını verelim onlara dedik. Çok özledim. Her gün ağladım. Ama sağ olsunlar izin verdiler. Çocuklarımızı gördük" dedi.

"MUTLUYUZ YAVRULARIMA KAVUŞTUK"

Doktor olan baba Vecih Keklik ise "Mutluyuz yavrularımıza kavuştuk. Burnumuzda tütüyorlardı zaten. Çok özlemiştik" dedi. Dede Zekeriya Torun da, "Çocuklarla çok güzel vakit geçirdik. Zaman zaman anne ve babaları için ağladılar ama kavuşmaları da ayrı bir mutluluk oldu" şeklinde konuştu.

Sağlıkçı anne ve baba, 1 aydır görmedikleri çocuklarına gözyaşlarıyla kavuştu

Sağlıkçı anne ve baba, 1 aydır görmedikleri çocuklarına gözyaşlarıyla kavuştu

Sağlıkçı anne ve baba, 1 aydır görmedikleri çocuklarına gözyaşlarıyla kavuştu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

23 Nisan Kadirli Haberler

500

Yorumlar (13)

Ha:

Allahim ayirmasin Allah sizleri korusun

7
1
yanıtYanıtla
Ha:

Allahim ayirmasîn

5
0
yanıtYanıtla
mmm:

eminim ''ohh iyi kafa dinledik'' demişlerdir yalandan ağlayıp reklam yapıyorlar

2
3
yanıtYanıtla
saglikcilar sak sak sak sak:

yaaaa tabi nekadar zor demi yeni dogan bebegini görmeden sehit olan asker, öksüz kalan cocuk, evladini esini kardesini kaybeden vatandaslari bi düsünün onlar ne yapsin

3
1
yanıtYanıtla
kücük emrah:

yahu biz yillarca anne babamizi görmeden yasadik üstelik annesiz babasiz birsürü cocuk var dünyada neden bahsediyorsunuz siz ya biray nedirki

3
1
yanıtYanıtla
mlk:

reklamın iyisi kötüsü olmaz

1
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ne kadar abartiyorsunuz. Görmemislermis, internetten görüssünler. Evde olduklari zaman cocuklarini ya büyüklere birakirlar yada disari atarlar. Cocuklarini görmeden sehid olan nice yigitler var.

1
2
yanıtYanıtla
....:

yaaa lütfen yaa, bu insanları görün de oturun evinizde sıcacık işte. . sabredin, , , çocuklar anne babalarına hasret olmasın

3
0
yanıtYanıtla
gercekler acidir:

corona sayesinde bircok profesör dr. iyi para kazandi hergün ekranlarda konusuyorlar sen benim sagligim icin neyapiyorsun ben ona bakarim kusura bakmayin ben sizi ögemicem fitiktan sundan bundan dünyada insanlar ölmüyor bizde narkozdan bile ölenler var demekki siz bizim sagligimiza dikkat etmiyorsunuz acemileri ortaliga salip sizde süs bebegi gibi oturuyorsunuz ben niye bi hastanede bir profesör görmüyorum cünkü bunlar paralidir paran varsa özel randevu alabilirsin

1
2
yanıtYanıtla
alp:

ramazan günü çok saçmalamışınız. siz gibilerle deil saglık hizmeti bi halt paylaşılmaz. geninmi bozuk lan senin sizin. neyin kafası. kime hizmet edyonuz. bak akıllı olun. sonra corona varya ham yapar. çıldırtmayın adamı. sen ve sizler amelemisiniz okumuş adamlar prof olmuş size ne . . . . . . . sizde okusaydınız kazmalar. oh be adamlar milyarder ya siz ne ayak ula. helel o proflara helal be.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title