Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Esnafı Ziyaret Etti

Bakan esnaf ziyareti- Bakan Müezzinoğlu açıklama- Esnafın kestane şekeri ikramı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, koalisyon tartışmalarına ilişkin, "Bu millete bedel ödetmeden siyasilerin bu milletin geleceğini doğru şekilde değerlendirmesi gerekir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Bakan esnaf ziyareti- Bakan Müezzinoğlu açıklama- Esnafın kestane şekeri ikramı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, koalisyon tartışmalarına ilişkin, "Bu millete bedel ödetmeden siyasilerin bu milletin geleceğini doğru şekilde değerlendirmesi gerekir" dedi.Müezzinoğlu, Bursa Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Müezzinoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyaretinin amacının vatandaşlarla bir araya gelip, onlara teşekkür etmek olduğunu söyledi.Geçen hafta bugün, bu saatlerde seçim öncesi son konuşmaları yaptıklarını hatırlatan Müezzinoğlu, "Pazar günü de vatandaş konuştu. Ama neticede siyasetçi milletle bir arada olmak zorunda, vatandaşla irtibatını kesmemek zorunda. Yalnız 'Bize oy ver değil, bize oyunu verdin bundan sonra ne bekliyorsunuz?' sorusunu sormak durumundayız. Bir taraftan teşekkür edelim, bir de 'Ne bekliyorsun sonuçları sen nasıl yorumluyorsun, bu sonuçlardan sonra bizden ne yapmamızı bekliyorsun?' birazcık da onun değerlendirmesini yapıyoruz arkadaşlarımızla" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title