Haberler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Liglerin başlamasıyla ilgili kararın sorumluluğu federasyonundur

Güncelleme:

Türkiye'de liglerin 12 Haziran'da yeniden başlamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun özgür iradesiyle kendi kararını verebileceğini ve aldığı kararın sorumluluğunun kendisinde olacağını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun lig maçlarını 12 Haziran'da yeniden başlatma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Federasyonun özgür iradesiyle kendi kararını verebileceğini vurgulayan Koca, "TFF'nin kararıyla ilgili Bilim Kurulu'nda görüşülen bir durum söz konusu olmadı. Dün Nihat Özdemir ile görüştük. Bununla ilgili açıklama yaptık. Orada da net ifade etmeye çalıştım. Özellikle futbol hassas bir konu. Geniş kitleleri ilgilendiren bir alan. Burada kararı vermesi gereken, TFF'nin kendisi olduğunu altını çizerek ifade etmiştim. TFF'nin özgür iradesiyle kendi kararını verebileceğini, Bakanlık veya Bilim Kurulu olarak herhangi bir öneride yaklaşımda bulunmak istemediğimizi ifade etmiştim. Hala o noktadayız. Bugünkü yapılan açıklamalardan gördüğümüz üzere, TFF'nin Sağlık Kurulu'nun olduğunu biliyoruz. Çalışmaları olduğunu biliyoruz. Tedbirler noktasında federasyon bu kararı alabiliyorsa, sorumluluk da TFF'nin'dir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fahrettin Koca Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Arif:

Ne alaka ozgur ifade.Sacmalamayin iyice.Ogrencilerin sesine kulaklarinizi tikadiniz,simdi de liglerin oynamasina musade ettiniz ve taraftari karsiniza aldiniz.ilk secimde gidersiniz aha buraya yaziyorum

3
2
yanıtYanıtla
sandoz:

Bos bos konusuyorlar bunlar, Millete ceza yazmaktan isyan ettirdiler haram olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title