Haberler

Şaban Yılmaz'ın Evinde İkincilik Üzüntüsü

- Şaban Yılmaz'ın evinde ikincilik üzüntüsü Baba Mustafa Yılmaz: "Altın kemeri hac hediyesi olarak istiyordum"SAMSUN - 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde 29 yaşındaki rakibi Orhan Okulu'ya yenilen 41 yaşındaki Şaban Yılmaz'ın baba ocağında ikincilik üzüntüsü yaşandı.

- Şaban Yılmaz'ın evinde ikincilik üzüntüsü

Baba Mustafa Yılmaz: "Altın kemeri hac hediyesi olarak istiyordum"

SAMSUN - 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde 29 yaşındaki rakibi Orhan Okulu'ya yenilen 41 yaşındaki Şaban Yılmaz'ın baba ocağında ikincilik üzüntüsü yaşandı.

Edirne'de yapılan 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 64 başpehlivanın yarıştığı güreşlerde yarı finalde Ali Gürbüz'ü yenen Şaban Yılmaz ve Serhat Balcı'yı yenen Orhan Okulu finale yükseldi. Çekişmeli geçen finalde 30 dakikalık ilk turda Yılmaz ve Okulu birbirlerine üstünlük kuramadı. Ardından 5 dakikalık puanlama güreşine geçildi. Puanlama güreşinde de puan alamayan Okulu ve Yılmaz daha sonra altın puan sistemi üzerinden güreşmeye devam ettiler. Yılmaz'ı altın puanla yenen Okulu 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin şampiyonu oldu.

Şaban Yılmaz'ın Samsun'daki baba ocağında heyecanlı bir bekleyiş vardı. Şaban Yılmaz'ın eşi, çocukları, annesi ve babası final müsabakasını televizyondan takip ettiler. Hop oturan hop kalkan aile, karşılaşma boyunca dua ettiler. Şaban Yılmaz, başpehlivanlığı altın puanla kaybedince baba ocağındaki ailesi büyük üzüntü yaşadı.

"Altın kemerle hacca uğurlasa daha güzel olurdu"

Karşılaşma sonrasında konuşan 67 yaşındaki baba Mustafa Yılmaz, "Buna da şükürler olsun. Oğlum finale kadar gelmeyi başardı. Oğlum hep kendinden 12- 13 yaş küçüklerle güreşti. Finale kadar geldikleri için de seviniyoruz. Mutlu ve gururluyuz. Yarın da hacca gideceğiz. Beni altın kemerle hacca uğurlasa daha güzel olurdu. Buna da şükürler olsun" dedi.

Aile fertleri final müsabakasının ardından büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Yılmaz Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title