Haberler

Russell Crowe Geldi, Cüneyt Özdemir Yayını Kesti

Güncelleme:

Kanal D Haber'e Son Umut filminin oyuncuları katıldı. Russell Crowe ise programın son anına yetişebildi. Ancak o anlarda Özdemir yayını kesmek zorunda kaldı.

'Son Umut' filminin oyuncuları Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Olga Kurylenko ve Russell Crowe Kanal D Ana Haber'de Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'la eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Özdemir, Russell Crowe canlı yayına geldiği anda yayını kesmek zorunda kaldı. Programa geç kalan Crowe'un, çok kısa bir konuşma yapabilmesi ünlü yıldızın hayranlarını üzdü.

CEM YILMAZ'DAN 'İNCE' GÖNDERME

Yayının başında Cem Yılmaz, Özdemir'in "Beni duyabiliyor musun Cem? sorusuna, "Duyabildiğim kadar anlıyorum da" diyerek Özdemir'in Muharrem İnce ile yaşadığı tartışmaya göndermede bulundu.

Hatırlanacağı üzere CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da kesilen ağaçlar için Kanal D Ana Haber'de Türkiye'den özür dilemişti. Yalova Belediyesi'nin Karayolları tarafından ağaç katliamına zorlandığını iddia eden İnce, ağaç kesimiyle ilgili gerekçeleri sıralaması Cüneyt Özdemir'in tepkisine sebep olmuştu. İnce, canlı yayında Özdemir'i duyamadığından yakınınca da Özdemir, İnce'ye "Sizin anlayacağınız biçimde" söyleyim deyince ortam gerilmişti. İnce, Özdemir'e "Cüneyt Bey benim bir soruyu anlamakla ilgili bir sıkıntım yok. Duymakla ilgili sıkıntım var. Sizin arkadaşlarınız buraya yüksek sesli bir kulaklık getirseydi ben daha net duyardım. Benim duymakla ilgili sıkıntım var" cevabını vermişti.

RUSSELL CROWE GELDİ, CANLI YAYIN BİTTİ

Son Umut filminin oyuncuları programdaki yerlerini almasına rağmen Russell Crowe'un canlı yayında olmadığı fark edildi. Programın son anlarına yetişen Crowe, Özdemir'in "Heyecanlı mısın neler hissediyorsun?" sorusuna "Heyecanlıyım, heyecandan bekleyemiyorum. Kulaklığımı bile takamadım heyecandan." diyerek yanıt verdi. Russell Crowe'dan özür dileyen Özdemir, "Bir ana haber bülteninde süreyi çok fazla aşamıyoruz. En azından Russel Crowe'u da görmüş olduk" diyerek yayını kesti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cüneyt Özdemir Yılmaz Özdemir Russell Crowe Kanal D Belgesel Komik - İlginç Magazin Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (12)

arif,keser Mobil-ANDROID:

lan cüneyt sen tambir çakalsın hemde önde gideni çakal satılık köpek

15
15
yanıtYanıtla
ahmet-antalya:

Saçma sapan haberleri yayınlarken vakit buluyosunuz adam misafir gelmiş ülkemize ayıp etmişsiniz en azından 3-5 dk konuşulabilirdi.

10
9
yanıtYanıtla
mehmet:

en azından insiyatif kullansaydı iyiydi haberci olunmaz doğulur

17
1
yanıtYanıtla
hakan:

bu. cüneyt. özdemir. sarlatani. tam. bir. ak. parti. düsMANI:daganin. köpegi. serefsiz

3
7
yanıtYanıtla
cristian ronaldoMobil-ANDROID:

sanki her zaman böyle adamlar ülkeye geliyorda beyefendi yayını kesiyor ayıp be adam oscar almış biri yazık

4
3
yanıtYanıtla
Otelci ) Mobil-IOS:

Bugün kaldığı otelde odasına yemek servisi yaptım. Cem yılmaz da vardı. Espiriler havada uçuşuyordu:)

6
1
yanıtYanıtla
mutlulukMobil-ANDROID:

oscar almış bir insana yaptığı muameleye bak her zaman böyle insanlar ülkemize gelmiyor

3
3
yanıtYanıtla
aslan Mobil-ANDROID:

senin yaptığını çorumlular yapmaz oscar almış birine yaptığı muameleye bak yazık

2
3
yanıtYanıtla
ruzgar daglarMobil-ANDROID:

cuneyt ozdemir her defasinda chp li yanini gosteryo bide ulusal kanal bide objektif olacak gerci pattonu chp li ztn

2
1
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Yakinda taparsiniz elin gavuruna, yeterki bir yabanci Turkce turkiyeyi seviyorum desin artik onu bastaci yaparsiniz lan birakin bu yabanci ozentinizi adamlar kendi ulkelerinde sizi Adam yerine koymuyorlar bunlar iki yuzluler kendinize gelin be yaziklar olsun size

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title