Haberler

Rusların geliştirdiği, dünyada tescil edilen ilk korona aşısının detayları netleşti

Güncelleme:

Rusya lideri Putin'in duyurduğu, dünya üzerinde tescil edilen ilk koronavirüs aşısının detayları da belli oldu. Buna göre aşının üretimine kasım ayında Brezilya'da başlanması bekleniyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünya üzerinde tescil edilen ilk koronavirüs aşısının Rusya'da üretildiğini duyurmasının ardından aşının Brezilya'da üretileceği ifade edildi. Klinik testler ise Filipinler ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde başlayacak.

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Kirill Dimitriev, dünya üzerinde tescillenen ilk Kovid-19 aşısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KLİNİK TESTLER BAE VE FİLİPİNLER'DE BAŞLAYACAK

Dmitriev, uluslararası pazarda "Sputnik V" adı verilecek aşının klinik testlerinin yakın bir zaman içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri ve Filipinler'de başlayacağını söyledi. Dmitriev, "Aşının formülü ile ilgili bir siber saldırı olmadı. Bilgilerimizi paylaşmaya açığız. Aşının 3'üncü fazı çarşamba günü (yarın) başlayacak. Aşının Brezilya'da üretilmesini bekliyoruz. Latin Amerika'da aşının üretimi onayın alınmasıyla birlikte Kasım ayında başlayacak" dedi.

"KENDİM DE DENEDİM, YAN ETKİSİ OLMADI"

Rus yetkili, dünyanın farklı bölgelerinden 1 milyar dozluk aşı talebi geldiğini söylerken, "Üretimi artırarak yıllık 500 milyon dozluk üretim için uluslararası anlaşmalar yaptık. Bu aşının çok güvenli olduğunu düşünüyorum. Ben kendim de denedim ve herhangi bir yan etkisi olmadı" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Putin Filipinler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (23)

DEVRİALEM:

Yalan haber inanmayın herşeyi bulan Müslümanlar bulmuştur kitapta bunuda yazıyor oku

4
18
yanıtYanıtla
bulurlar:

sonra sahtesini yaparlar. bu da yazıyormu

yanıt1
yanıt1
Tarık:

İnandırıcı değil başka oyunlar var işin içinde

6
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Gomonist aşısı . . İstemezük.

6
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA SÜPERDİ

yanıt2
yanıt1
abdabd:

virüs daha bi gomonistin , seç beğen al. .

yanıt1
yanıt0
Ayşe:

Cahil adam aşınında dini imanımı var

7
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Yine mi laik bir ülke buldu ya

3
4
yanıtYanıtla
abdabd:

virüsün yayılmaya başladığı ülkeyi düşün laik bile değil, yemesini içmesini temizliği bilmeyen zırzır komünist. .

yanıt2
yanıt1
ABDABDcevap:

ABDABD şu yazdığın ne kadar ön yargı dolu bir cümle. Sırf Antalyada Allahın kekolarıyla takılan cahil insanları gördün diye 1. 3 milyar insanı silip attınız. Sizin ve o cahil insanlar yüzünden bu ülkede dünyanın geri kalanına karşı ön yargı bitmiyor. Azcık tanımaya çalışın, açın, okuyun lütfen. İnsanları milliyeti, dini veya rengine göre yargılamayın.

yanıt0
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title