Haberler

Ruhani'den koronavirüse karşı karaborsa uyarısı: Halkın parasına göz dikilmemeli

Güncelleme:

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinde 16 kişinin ölümüne neden olan koronavirüse karşı karaborsa uyarısı yaparak "Halkın zor günler için sakladığı paralara göz dikilmemelidir" dedi.

Hasan Ruhani, koronavirüs (Kovid-19) için "davetsiz misafir" benzetmesi yaptı. Ülkesinin bu sıkıntıyı aşacağını söyledi ve karaborsacılara karşı uyarı yaptı.

Ruhani, başkent Tahran ile ülkenin kuzeyi arasında yapılan otoyolun açılış törenindeki konuşmasında koronavirüsle ilgili açıklamada bulundu.

"KORONAYI DA AŞACAĞIZ"

Halkın korkuya kapılmamasını ve Sağlık Bakanlığının talimatlarına göre hareket etmesini isteyen Ruhani, "Korona, influenza B virüsünden daha tehlikeli değildir. Biz onu aştık, koronayı da aşacağız. Koronavirüs davetsiz bir misafir gibi geldi ve bütün ülkelere yayıldı." dedi.

Ruhani'den koronavirüse karşı karaborsa uyarısı: Halkın parasına göz dikilmemeli

"HALKIN MASKE İHTİYACINI SUİSTİMAL ETMEMELİYİZ"

Virüsten korunmak için kullanılan hijyen malzemelerinin karaborsaya düşmesiyle ilgili de uyarıda bulunan Ruhani, "Kimse bu olayı kötüye kullanmamalıdır. Halk bir hap, deterjan, dezenfekte edici jel ya da maskeye ihtiyaç duyduğu için bunu suistimal etmemeliyiz. Halkın zor günler için sakladığı paralara göz dikilmemelidir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Koronavirüs İran Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Ad:

AHA. Şuraya yazıyorum bu vürüs sayesinde herkes Allahı hatırlayıp korkularından dinsiz olanlar gerçek dine , Namaz kılmayan dua okumayan her an ölürüm korkusundan yapmaya , Küs olup birbirine kin güden ve fitne, fesatlık yapıp hiristiyanla birlik olup müslümanları öldüren müslüman ülkeler bu Vürüs sayesinde Allahı ve ölümü hatırlayıp birlik olup öldürmeye son verecek . YÜCE MEVLAM KENDİNİ NASILDA HATIRLAATIYOR

9
6
yanıtYanıtla
Kral:

Fırsatçı

yanıt2
yanıt4
ASLI:

YARIN ÖLECEĞİMİ BİLSEM BU GÜNÜMÜ ÇILGINCA PARTİ YAPAR EĞLENEREK GEÇİRİRDİM BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ SONRADA TOPRAK OLUP GİDECEĞİZ.

yanıt0
yanıt0
Seren canj:

Sizde fırsat bu fırsat dini istismar ederek hayat sürersiniz camiye giriş bile parayla olur sahtekar takımı seni tam tersi olur sen dinsiz olursun bu kezde

yanıt0
yanıt1
malum kız:

ay ne güldürdünüz beni :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title