Haberler

Rubin Kazan'dan Galatasaray'a Belhanda teklifi! Fatih Terim reddetti

Güncelleme:

Galatasaray'ın en çok tartışılan isimlerinden olan Younes Belhanda'ya Rus ekibi Rubin Kazan'ın teklif yaptığı ancak Fatih Terim'in şampiyonluk yarışının önemi nedeniyle Faslı futbolcunun gidişine izin vermediği öğrenildi.

Kayserispor karşısında oynadığı futbolla yine vasatı aşamamasına rağmen, iyi niyetiyle dikkat çeken Belhanda için bazı Rus kulüplerinin devreye girdiği öğrenildi.

FATİH TERİM BELHANDA'NIN GİDİŞİNE İZİN VERMEDİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da bu sezon 21 maçta 5 gol 1 asistlik istatistik ortaya koyan ve devre arasında kendisine talip olan bazı kulüpleri elinin tersiyle iten Younes Belhanda için Rus ekiplerinin nabız yokladığı belirtilirken, ligde kötü günler yaşayan Rubin Kazan'ın menajerler aracılığıyla sarı kırmızılı yöneticilerle temasa geçtiği kaydedildi.

Stoper transferi yapamayarak büyük bir risk alan Galatasaray'da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in Faslı öğrencisinin gidişine izin vermeyeceği bildirilirken, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Cimbom'un defans hattından sonra orta sahada eksik kalmayı göze alamadığı anlaşıldı.

TARAFTAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Taraftarların son dönemlerde büyük tepkisini çeken ve takımdan gönderilmesini istediği Belhanda için Terim'in kalması yönünde karar vermesi, sarı-kırmızılı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rubin Kazan Fatih Terim Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (16)

bence:

vay fatih hoca taraftara küfür eden birini takımda tutabiliyosa ardayıda aldırabilirdi. bence tahminim demekki danışıklı dövüş var. arda kullanıldı. günah keçisi yapıldı. böylelikle başkanda prim yaptı. taraftar tüm hınçını ardadan aldı. fatih hocanın ve takımın kötü durumu avrupadaki hezimetler vb. unutturuldu. bence

23
8
yanıtYanıtla
can:

yalanın batsın feneresyon medyası

21
10
yanıtYanıtla
FATIH TERIM:

Bu sene de mayıs bızım loooo

9
5
yanıtYanıtla
gsli:

lo diyerek doğulularla alay ediyorsun aklınca alay edilecek birini arıyorsan aynaya bak şikenin mahsulu

yanıt6
yanıt10
Kenan:

Kimse almayınca biz istemedik yersen bu cinconlar kadar değişik bir topluluk yok

6
8
yanıtYanıtla
gsli:

fenerbahçe var, bjk var kenan komutan

yanıt1
yanıt1
MEMET33:

TS. YE YENİLİNCE KAYBOLDUN VE 2. İSMİNLE KSK. Lİ MESUT OLARAK BİRAZ BURNUNU ÇIKARABİLDİN, SEN KENDİNİ UYANIKMI SANARSA A BE DÜMBÜK.

yanıt1
yanıt0
sss:

gönderin gitsin

10
2
yanıtYanıtla
karl max:

terim gsye maddi zarardır arkadaş bu leşe 13 verdiler vermedin gittin 13e daigneyi aldın yetmedi kronik sakat falcaoya yıllık 7 milyon vedirdirdin pemebe kafa babeli hiç demiyorum onca para harca ama rezil futbol oyna

7
5
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

alıcı cıktıysa satın gitsin

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title