Haberler

Ronaldo'nun sosyal medyadan kazandığı para yaklaşım 300 milyon TL oldu

Güncelleme:

Juventus'tan senede 211 milyon TL alan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, asıl parayı sosyal medyada kazanıyor. Ronaldo, 195 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı her sponsorlu paylaşımından 2019'da ortalama 6.1 milyon TL, toplamda 298.8 milyon TL kazandı.

Dünya futbolunun şimdiden efsane oyuncuları arasına giren Cristiano Ronaldo, futboldan kazandığı paranın çok daha fazlasını artık sanal alemde kazanıyor. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'ın haberine göre Ronaldo, sosyal medya hesabı Instagram'da paraya para demiyor.

Şu an formasını giydiği İtalyan devi Juventus'ta yıllık 27 milyon Pound (211 milyon TL) kazanan Ronaldo, 195 milyon takipçisi olduğu Instagram'da bu yıl paylaştığı sponsorlu paylaşımlarından toplamda 38.2 milyon Pound'u (298.8 milyon TL) cebine indirdi. 2019'da 34 sponsor firmanın reklamını yapan CR7, her paylaşımından ortalama 780 bin Pound (6.1 milyon TL) kazandı.

MESSI'YE FARK ATTI

Yıldız futbolcu listenin zirvesinde yer alırken, hem ezeli rakibi Lionel Messi hem de bu alandaki diğer rakiplerine adeta fark attı. İkinci sırada yer alan Messi, Instagram'dan bu sene 18.7 milyon Pound gelir elde ederken, her paylaşımından 518 bin Pound elde etti.

Üçüncü sırada ABD'li ünlü TV yıldızı Kendall Jenner yer aldı. Jenner, yılda 12.7 milyon Pound kazanırken, paylaşımlarından ortalama 489 bin Pound kazandı. Bu üçlüyü ise 8.6 milyon Pound'la İngilizler'in eski ünlü futbolcusu David Beckham takip etti.

Listenin ilk 10'unda PSG'den Neymar, Milan'a transfer olan Zlatan İbrahimovic ve Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho da kendisine yer bulmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (12)

YAŞLI KURT:

BU ADAM HAKEDİYOR. KEŞKEM MÜSLÜMAN OLSA YAA

11
1
yanıtYanıtla
ferhat:

ne alaka yahu ?

yanıt1
yanıt1
Ceren:

hayır keşke Türk olsa desen eyvallah tam bir arap sevicisiniz.

yanıt0
yanıt5
umut:

ne alaka lol

yanıt1
yanıt1
APTALA CVP:

CEREN NEAPTALSIN

yanıt1
yanıt0
Türk:

Ceren sadece Araplar ı Müslüman zannediyor. Ne acı.

yanıt1
yanıt0
ANGARALII:

Ronaldo bilader nabıyorsun o kadar parayı gel Parlementte ezelim :D

9
1
yanıtYanıtla
Firat:

1milyon bana ver hayatimi kurtarayim

9
0
yanıtYanıtla
Bakü Dükü:

Azerbaycandan selamlar

4
2
yanıtYanıtla
birisi:

milli piyangodan dağıtılan 80 milyon TL adama çerez parası gibi geliyordur. . seviye farkı işte :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title