Haberler

Ronaldo, Instagram paylaşımlarıyla 44 milyon euro kazandı

Güncelleme:

Juventus'un yıldızı Ronaldo, Instagram paylaşımlarıyla 12 ay boyunca toplam 44 milyon euro gelir elde etti. Portekizli yıldız kendisinden daha fazla anlaşma ve paylaşım yapan Messi'yi ikiye katladı.

Dünya futbolunun zirvesinde yer alan iki isim Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin Instagram kazançları belli oldu. Cristiano Ronaldo, 44 milyon euro gelir ile zirvede yer alırken, en yakın rakibi Lionel Messi'nin iki katı kazanç elde etti.

Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo, paylaşımlarımdan 44 milyon euro gelir elde etti. Buzz Bingo'nun araştırmasına göre Ronaldo, geçtiğimiz 12 ay boyunca yaptığı 34 sponsorlu paylaşım sonrası, 44 milyon euro kazandı. Lionel Messi ise, 36 ile Ronaldo'dan daha fazla sponsorlu paylaşım yapmasına rağmen 21.5 milyon euroluk geliri kasasına koydu.

Bu iki ismi, İngiliz futbolunun efsane isimlerinde David Beckham takip etti. Neymar 4'üncü, Zlatan Ibrahimovic ise 5'inci sırada yer aldı.

Ronaldo, Instagram paylaşımlarıyla 44 milyon euro kazandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Instagram Juventus Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

UYANIK:

ADAM İNSTAGRAM''DA PAYLAŞIM YAPARAK YILDA 300 MİLYON TL KAZANMIŞ. . 45 TANE ÖMRÜM OLSA YİNE KAZANAMAM. BU YORUMU YAPARKEN PARMAKLARIM FAKİRLİKTEN TİTRİYO

19
0
yanıtYanıtla
Black sword:

Çekmecede yarım paket makarna ile ezik bir domates vardı onlara şükret bence :)

yanıt4
yanıt0
HAKAN ŞAHİNER:

Ronaldo kişilik olarakda Messiyi bine katlar.

12
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

bir de ''asker selamı'' ver de yer yerinden kopsun :)

12
1
yanıtYanıtla
1234:

Adamların her attığı adım para

12
1
yanıtYanıtla
HABERLİ:

Yakışır krall

7
3
yanıtYanıtla
Fenerbahçem:

Futbol olarak Messi yi geçemezsin Messi dünya birincisi

1
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title