Haberler

Roger Federer'in 16 milyon dolar değerindeki dairesi, görenleri şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, Messi, LeBron James gibi isimleri geçerek dünyanın en çok kazanan sporcusu olan İsviçreli tenisçi Roger Federer'in Dubai'deki ultra lüks dairesi, görenlerin ağzını adeta açık bıraktı. 16 milyon dolar değerindeki dairede helikopter pisti dahil birçok farklı özellik göze çarpıyor.

Forbes Dergisi'ne hazırladığı "Dünyanın en çok kazanan sporcuları" listesinde, yıllık 106.3 milyon dolarlık geliriyle zirvede yer alan İsviçreli tenisçi Roger Federer'in Dubai'deki lüks dairesi, görenleri şaşkına çevirdi.

Roger Federer'in 16 milyon dolar değerindeki dairesi, görenleri şaşkına çevirdi

50 KATLI GÖKDELENDE 16 MİLYON DOLARLIK ULTRA LÜKS DAİRE

Dubai'nin en pahalı gökdeleni olan 50 katlı Le Reve'in en üst katında ultra lüks bir daireye sahip olan Federer, kış aylarını burada geçiriyor. 2014 yılında, ülkesi İsviçre'de kış aylarının çok soğuk geçmesi nedeniyle kışı geçireceği ve daha sıcak olan bir ülkeden ev alma isteğini dile getiren 38 yaşındaki tenisçi, 16 milyon dolara ultra lüks daireyi satın almıştı.

Roger Federer'in 16 milyon dolar değerindeki dairesi, görenleri şaşkına çevirdi

ACİL DURUM BUTONUYLA TÜM ARAÇLAR HAZIR

Gökdelenin kral dairesini satın alan Federer kış aylarında vaktini, okyanus ve marina manzarası eşliğinde geçiriyor. Helikopter pisti de bulunan dairede birinin hastalanması halinde hastaneye götürmek için basılan bir acil yardım butonu da bulunuyor ve basıldıktan kısa bir süre sonra kara ve hava araçları hastaneye götürmek için hazır hale getiriliyor.

Roger Federer'in 16 milyon dolar değerindeki dairesi, görenleri şaşkına çevirdi

SESSİZ VE HUZURLU OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİ

Federer, sıcağıyla meşhur Dubai'yi ve Fernando Alonso'nun da dairesinin bulunduğu gökdeleni sessiz, huzurlu ve çalışmaya uygun gördüğü için tercih ederken dairede 5 yatak odası, suit banyolar ve kadınlara özel tuvalet de bulunuyor.

Roger Federer'in 16 milyon dolar değerindeki dairesi, görenleri şaşkına çevirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roger Federer Helikopter Forbes Dubai Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (15)

AHMD:

yatak odasındaki halının aynısı bizde var kac para ederki

23
0
yanıtYanıtla
sumatra:

yine çenem yorulacak

14
0
yanıtYanıtla
vayvayvay:

bizde Türkiye de emlak hilelerinin kurbanı oluyoruz 300. 000 tl ye ev satıyorlar 155. 000 tl kredi çıkıyor. :(((

13
0
yanıtYanıtla
HakanA:

Dikkat edilmesi gereken esas konu, ne kadar mütevazi döşenmiş olduğudur. Zenginliği sindirebilmiş insan olduğunu belli eden bir göstergedir bu.

8
3
yanıtYanıtla
BUGRA:

BAYA BAYA KÖTÜ Bİ EV LAN BU

4
3
yanıtYanıtla
cabbar..:

sonunda ölüp, dünyayi terketmeyecek mi,

6
1
yanıtYanıtla
Adil:

Emeğiyle alın teriyle kazananlara helal olsun inşaallah keyfini surer

5
2
yanıtYanıtla
Serkan:

Benim oturduğum ev bu adamın salonuna sığar

6
0
yanıtYanıtla
coşkun:

Kesin eşyalı almıştır ortam arap işi allahın İsviçrelisine çok özel gibi gelmiş olabilir

2
1
yanıtYanıtla
ADN:

aynen neredeyse pencereyede hali asacaklarmis

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title