Haberler

Rıza Çalımbay, Fatih Aksoy'un sezon sonunda Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor formasıyla başarılı bir performans gösteren Fatih Aksoy için hocası Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Fatih Aksoy'un sezon sonunda Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi.

Beşiktaş'ın Demir Grup Sivasspor'a kiraladığı Fatih Aksoy'un gelecek sezonda siyah-beyazlı takıma dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor.

Demir Grup Sivasspor'da özellikle bu sezon büyük bir çıkış yakalayan 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"SEZON SONUNDA BEŞİKTAŞ'A DÖNEBİLİR"

Rıza Çalımbay, Fatih Aksoy ile ilgili açıklamasında "Sözleşmesi bitiyor, dönebilir. Şu anda burada çok iyi bir çıkış yaptı. Beşiktaş, Fatih Aksoy'dan yararlanabilir, yararlanmaması için bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıza Çalımbay Sivasspor Beşiktaş Fatih Haberler

500

Yorumlar (5)

YAŞLI KURT:

Iyice bunadım galiba. Fatih aksoy kim? Rıza kim???

1
5
yanıtYanıtla
yaşlı .... cevaben:

sen bunamamışın senin futbolla ve ligimizle ilgili en küçük bir bilgi sahibi olmadığın gerçeğini ortaya koydun yaşlı maldonado kafalı SEN KİMSİN ?? BU YORUM NE?

yanıt1
yanıt1
Nirvan:

Fatih Aksoy seneye Elneny yerine oynayacak oyuncu . Çalımbay ise Beşiktaş formasını tarihte en çok giymiş ve 6 şampiyonluk yaşamış efsane kaptan . Sen kimsin , uzaylı mısın ?

yanıt6
yanıt1
Şemsettin Sungur:

Belli oluyor.

yanıt0
yanıt0
fenerlihalit:

iyide sen sivassporun antrönerisin böyle aciklamalar yakisiyormu sana ?bjk tabiki gönlündeki takim. . . anladikda bukadarda olmazki. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title