Haberler

Galatasaray-Real Madrid maçını Daniele Orsato yönetecek!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı maçta İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun üçüncü haftasında 22 Ekim Salı günü, Galatasaray'ın sahasında İspanya temsilcisi Real Madrid ile yapacağı mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato'nun yardımcılıklarını ise Lorenzo Manganelli ve Alessandro Giallatini yapacak.Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Doveri olacak.

CİM-BOM 1 PUANLA 3. SIRADA YER ALIYOR

Sarı-kırmızılı takım Devler Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Belçika temsilcisi Club Brugge ile 0-0 berabere kalmıştı. Cim-Bom ikinci maçında sahasında konuk ettiği Fransız ekibi Paris Saint-Germain'e 1-0 mağlup olmuştu. Galatasaray, grubunda 1 puanla 3. sırada yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Real Madrid Haberler

500

Yorumlar (5)

Hakan Şahiner:

Galatasarayın işi zor hakemden dolayı değil top oynayamıyorlar Madrid gariban sivasa benzemez.

4
1
yanıtYanıtla
RECEP:

siz çıkıp o güzel futbolunuzu oynayın hakem falan bunlara takılmayın şu içerisinde bulunduğumuz günlerin başarılarla süslenmesi gerekiyor buna çok ihtiyacımız var. türkiyemizin başarılara çok ihtiyacı olduğu günlerdeyiz bunun bilincinde olun yeter.

2
0
yanıtYanıtla
skandal olmaz inş:

italyan verilmesi düşündürücü hem siyasi olarak hem de reali uefa kupada tutmak isteyecektir

1
0
yanıtYanıtla
gsli:

hayırlı olur inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Sezer:

CimBom döser

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title