Haberler

Rapor vermedi diye doktora kafa atan saldırgan yakalandı

Güncelleme:

İzmir'de ehliyet almak için rapor almak isteyen ancak o sağlık ocağında kaydı bulunmadığı için talebi doktor tarafından reddedilince doktora kafa atan şahıs yakalandı. İlk ifadesinde "çok pişmanım" diyen şahıstan doktor şikayetçi oldu. Mağdur doktor "mutluyum, cezasını alsın istiyorum" dedi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, ehliyet için sağlık raporu talep eden ve rapor alamadığı için doktora kafa atan şahıs Adana'da yakalandı. Şahıs ilk ifadesinde "Çok pişmanım" diyerek kendisini savundu. Mağdur doktor ise şahsın yakalanmasından mutlu olduğunu söyledi.

DOKTORA KAFA KAMERADA

Olay 7 Kasım günü Gaziemir 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezi (ASM)'nde yaşanmıştı. Ehliyet almak için rapor istediğini söyleyen şahıs, kayıtlı olmadığı için rapor veremeyeceğini söyleyen Doktor Ali Erhan Kiriş'e kafa atmıştı. Olaydan sonra kaçan adam her yerde aranıyordu. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olay sonrası Doktor Ali Erhan Kiriş'te şikayetçi olmuştu.

İFADESİ ALINDI

Doktor Kirişçi'ye kafa atarak darp eden şahıs Adana'da yakalandı. Yakalanan şüphelinin ilk ifadesinde, "Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

"YAKALANDIĞI İÇİN MUTLUYUM"

Rapor vermediği için kendisine kafa atan saldırganın yakalanmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Doktor Ali Erhan Kirişçi, "Yakalandığı için memnunum, mutluyum. Cezasını alsın istiyorum. Hukuk saldırganın kendisine gereken cezayı verecektir, inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziemir İzmir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (16)

cemil:

Böylelerine ehliyet bile verilmemesi gerekir. Hapis cezası ne ise çeksin. Doktor a geçmiş olsun.

30
0
yanıtYanıtla
murat:

onun ehlıyetını bana versınler

yanıt2
yanıt3
REIS OYAR:

doktor bosuna bekleme ceza almaz burasi türkiye adalet öldügü ülke

23
1
yanıtYanıtla
Cevap:

Sağlık çalışanlarına şiddeti önlemek için son dönemde ciddi cezalar uygulanıyor. Ancak bunun haberi pek yapılmıyor. Genelde kadına sağlıkçıya uygulanan şiddet haberi yapılıyor. Maksat bunları normalleştirmek.

yanıt0
yanıt1
harika bir yorum.:

smmm

yanıt0
yanıt0
toplum mühendisi:

orada bulunup ayıranlar derhal misliyle karşılık vermeliydi

17
0
yanıtYanıtla
ARTİS:

Tabi canım sen kesin verirdin zaten. . çekip seni vursa napacaksın ülke öyle bi hal aldıki. .

yanıt3
yanıt1
ÜZGÜN:

Türkiye de ki hakimlere güvenmiyorum

7
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

Bİ DE TAM YERİNE KAÇMIŞ ADANA :))))))))

4
1
yanıtYanıtla
tim79:

zaten sana ait olmayan sağlık ocağına gelmişşsin hırtoooo

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title