Haberler

Rahmetli Barış Akarsu'nun kız kardeşi zatürreden yoğun bakıma kaldırıldı

Güncelleme:

Trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun kız kardeşi Nesrin Akarsu, akciğerlerdeki ağırlaşmış zatürreden dolayı yoğun bakım ünitesine alındı.

4 Temmuz 2007 yılında Bodrum'da trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun kardeşi Nesrin Akarsu, dün akşam apar topar hastaneye kaldırıldı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ ZATÜRRE GEÇİRİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre; Türk rock müziğin önemli isimleri arasında yer alan ve 28 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman merhum Barış Akarsu'nun kız kardeşi Nesrin Akarsu, dün akşam saatlerinde akciğerlerinde ağırlaşmış zatürre nedeniyle Bartın Devlet Hastanesi'de yoğun bakıma alındı. Hastane yetkililerinden edinilen bilgiye göre Aksu, yaşam tehlikesini atlatıncaya kadar yoğun bakımda tutulacak.

Rahmetli Barış Akarsu'nun kız kardeşi zatürreden yoğun bakıma kaldırıldı

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Barış Akarsu 28. doğum günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı saat 22:30 civarında, Bodrum'a 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Yoğun bakımda tedaviye alınan Barış Akarsu 4 Temmuz'da hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Akarsu Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (65)

Bdoan:

Kardeşi çağırıyor geeel geeeelll

1
53
yanıtYanıtla
Meltem:

Terbiyesiz vıcdansın Nasıl bir insansınız benliğinizi kaybetmişsiniz yazık Belkide seni çağırıyordur .

yanıt1
yanıt0
aib:

ne kadar ayıp hiç mi utanmıyorsun bi empati yap dicem de siz hayvanlarda akıl var ama irade yok

yanıt1
yanıt0
Ga:

İnsan değilsin.

yanıt4
yanıt1
İNSAN EVLADI...................:

SANA YAZIKLAR OLSUN. . . . . . . . . .

yanıt4
yanıt1
ziyaa:

Seni insanlığa davet ediyorum Bdoan!

yanıt14
yanıt0
Kafayı yemişsiniz:

İroni yapmış Sizde hemen linçliyorsunuz. İnsanlar ölümsüz mü ? ölmeyecekmiyiz ? Herkez yaşlanıncamı ölüyor ? Gerçi bizim milletimiz eleştirmede, linçlemede dünyada tekiz. Yanınızda fuhuş yapılır sesinizi çıkarmazsınız

yanıt2
yanıt5
Hiiiiiiiiiç şaşırmadım:

Umreye giderken kaza yaptı .. aracın içi bira şişeleri doluydu

1
33
yanıtYanıtla
emekl:

bunun coronavirüs olmadığı açıklansın coronavirüs ağır zatürüeyle sonuçlanmakta yaşı genç her yerde var bizde yok çok garibime gitmekte

7
19
yanıtYanıtla
Toyotacorona2020:

Soylenenler sence dogru mu?

yanıt2
yanıt1
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title