Haberler

Rahip Brunson'ın Serbest Kalması, Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Güncelleme:

Bir süredir yargılanması devam eden Rahip Brunson'ın serbest kalması, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları kararı doğru bulurken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise kararı eleştirdi.

Rahip Brunson'ın serbest kalmasının ardından sosyal medya yıkıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Brunson'un tahliye kararını eleştirirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Brunson'un tahliye yolunu açılmasının gerekli olduğunu savundu.

"ARTIK ABD YOLCUSU"

Fatih Portakal, sosyal medya hesabın konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Brunson davasında olan biten: casus dendi, 35 yıl hapis istendi. ABD bastırdı, TR direniyormuş gibi göründü. Gizli tanıklar şaştı. Savcı ceza istiyormuş gibi yaptı, mahkeme 3yıl verdi. Avukatı küçük ceza aldık dedi. Artık ABD yolcusu. Bir daha gelme." yorumunu yaptı.

Rahip Brunson'a Tahliye Yolu Açılmasının Ardından Sosyal Medya İkiye Bölündü

Rahip Brunson'a Tahliye Yolu Açılmasının Ardından, Sosyal Medya İkiye Bölündü

İşte sosyal medya kullanıcılarının Brunson olayına tepkileri:

Doların düşmesi için Brunson'a tahliye yolu açılması gerekliydi

Brunson'da serbest, dolar düşer artık.

Yargı sürecine müdahale etmeyen hükümetimiz kutluyorum.

Brunson'ın zaten belliydi gideceği şaşırdık mı hayır!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Andrew Brunson Sosyal Medya Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (116)

ALANYALI:

SEÇİMLERDE GÖRÜŞÜRÜZ

106
7
yanıtYanıtla
ALPİİİİİİİ:

BU SEFERDE KAZANİR ADALETİ SAGLAM CÜNKÜ ADALETİ KAFASİNA GÖRE KALKİNMASİDA KENDİSİNE GÖRE BİZ OYSA KOYUN GİBİ HEM SEHREDİYORUZ ÜSTÜNE OY VERİP BİZE COBANLIK YAPSIN UCURUMA KADAR SÜREKLİSİN DİYE SEHREDİYORUZ DEVAM EDİN ARKADAŞLAR SATEN HERŞEYİMİZ SATILDI ÜLKEMİZEDE TÜRKEDEN COK YABANCİ YAŞİYOR SURİYELİ ARAB MİSİRLİ AFGAN RUS TÜRKMEN AZERİ GÜRCİ KAZAK İRANLİ SAY SAY BİTMEZ AMA BİZ BİTTİ VERİN OYLARI BİRDE ÜSTÜMÜZE CİKSİNLAR VERİN OYLARI KRİZ ONLARA VURMAZİN SATEN ONLARA GÖRE KRİZ YOK

yanıt12
yanıt3
ESNAF:

HEP GÖRÜŞÜYORUZ

yanıt5
yanıt8
KARA:

Ne oldu eyyy amerika dedik yine tükürdüğümüzü yaladık hani verdi mi fetoyu fetocuların hangisini iade etti nasıl askerimizin başına çuval geçirdiler ise unuttuk bunuda unuturuz kazzık yemeye her zaman hazır bil milletiz yarın brunson da bizi kandırdı diyecekler asıl elebaşı oymuş diyecekler ondan sonra güle güle yavrum güle güle . . .

103
9
yanıtYanıtla
ESNAF:

KARNINMI AĞRIDI

yanıt3
yanıt13
devam:

fetöcü bankanın önünden geçen içerde yatarken daha önce sınırdışı edilmiş ama geri gelip aynı suçu işlemeye devam eden serbest. ileri demokrasi ve hukuktur bunun adı. .

yanıt8
yanıt0
KARA:

ESNAF A CEVAPMakarna patates yiye yiye beynin durmuş yalaka ülke ne duruma düştü insanlar işsiz 2021 yılına kadar ihale yok sen ancak makarna ye örümcek kafalı mahlukat. . .

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLER:

MADEN GERİ VERECEKTİK NEDEN BU KADAR RÜZGAR YAPTIK VERMEYECEKTİK BENCE HERŞEY OLUCAGINA VARIR

84
9
yanıtYanıtla
EFSUN:

NE OLDU YANİ ŞİMDİ ? BOŞUNA MI ÇEKTİK HAFTALARDIR SIKINTILARI. YEDİĞİMİZ ZAMLARLA KALDIK. TUTARLI DAVRANIŞINIZDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM SERBEST KALMASINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİ VE YANDAŞLARINI. AZICIK TUTARLI OLUN ARTIK. SIKINTI ÇEKMEKTEN ÜÇ KUTUŞUN HESABINI YAPMAKTAN, BAŞKALARININ VERGİLERİNİ ÖDEMEKTEN, SIRTIMIZA BİNMENİZDEN YORULDUUUUUUUK. . . .

61
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

arkadaş sanki şimdi güllük gülistanlık mı olacak sanıyorsun ekonomiyi. . . bu şerefsizler şimdi başka bir bahane ile yine aynı şeyi yaparlar. . biz çalışmamıza ve uyanık olmamıza bakalım. . . cehenneme kadar yolun var brunson. . .

yanıt7
yanıt2
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title