Haberler

Quaresma, Kasımpaşa ile anlaştı

Güncelleme:

Beşiktaş ile yollarını ayıracak olan Quaresma İstanbul'da kalıyor. Portekizli futbolcunun yeni takımı ise Kasımpaşa olacak.

Sezona 3-0'lık Sivasspor yenilgisiyle başlayan Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynamıştı. Medel'i Bologna'ya gönderen siyah beyazlı yönetim Quaresma ile de yollarını ayırma kararı almış ve futbolcuya transferi için görüşmeler yapsın diye izin verilmişti.

Quaresma da sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Başkan tarafından artık takımın bir parçası olmak istenmediğim konusunda bilgilendirildim. Anlayışınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Quaresma, Kasımpaşa ile anlaştı

KASIMPAŞA DEVREYE GİRDİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İstanbul'da kalmak isteyen Quaresma, menajerine bu yönde talimat verdi. Bu gelişme sonrasında Kasımpaşa ile görüşen Portekizli yıldızın menajeri, kulüp ile anlaşmaya vardı. Transferin 48 saat içinde Kasımpaşa tarafından KAP'a resmen bildirilmesi bekleniyor.

ALACAĞI ÜCRET BELLİ DEĞİL

Siyah beyazlı ekipten 2017-18 ve 2018-19 sezonları başına 2,1 milyon euro artı maç başına 4 bin euro alan Portekizli futbolcunun Kasımpaşa'dan alacağı ücret henüz belli değil.

35 yaşındaki Portekizli yıldız geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 34 resmi maça çıkarken, 14 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Beşiktaş:

14 gol 3 asist değil 3 gol 14 asist

20
1
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

Olsun bjk ile özdeşmişti. . . Keşke kalsaydı

yanıt1
yanıt4
mehmet:

Yazık yönetime, böyle gitmemeliydi. .

18
1
yanıtYanıtla
Beşli:

Tipik bjk vakası. Herkese aynı muameleyi yapıyorlar. Hani çarşı nerede, atıp tutuyorlardı Q7 yedi diye. Misafir giderken mutlu olunca sende olursun. Arabacılar sizi.

6
6
yanıtYanıtla
1903:

Git arkada ağla hadi.

yanıt1
yanıt2
latif:

Çarşımı kaldı, 1453 kartalları denilen yandaş grup oyunundan sonra çarşımı kaldı. nerde görüyon çarşıyı çarşı sindirildi. Gidin devlet düşmanlarıyla uğraşın çarşıyla uğraşacağınıza.

yanıt0
yanıt0
fc:

başkan senin Allah belanı versin. inş. arabanın altında kalırsın da senden kurtuluruz. . Gereksiz Herif. .

8
0
yanıtYanıtla
Fulya:

Futboldan anlamam ama yakışıklı oyuncu.

4
4
yanıtYanıtla
UYANIK:

Öğretebilirim futbolu ve ofsaytı. . :)

yanıt1
yanıt5
Gökhan:

Fiko yüzünden neler oldu. Adama bir uğurlama bile yapılmıyor

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title