Haberler

Prenses Eugenie Törenle Dünya Evine Girdi- Yılın İkinci Kraliyet Düğünü Windsor'da Gerçekleşti

- Prenses Eugenie törenle dünya evine girdi

Yılın ikinci kraliyet düğünü Windsor'da gerçekleşti

LONDRA - İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie, Jack Brooksbank ile Windsor'daki St. George's Şapeli'nde törenle dünya evine girdi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve Prens Philip'in üçüncü çocukları Prens Andrew'in eski eşi Sarah Ferguson'dan olan küçük kızı 28 yaşındaki Prenses Eugenie, 32 yaşındaki Jack Brooksbank ile Windsor'daki St. George's Şapeli'nde bugün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi.

İngiltere tahtının 9. sıradan varisi olan Eugenie ve Jack Brooksbank, düğün için Prens Harry ve Meghan Markle'ın Mayıs evinde evlendikleri Windsor'daki St. George's Şapeli'ni seçti.

Prenses Eugenie ve Londra'da bir gece kulübünün müdürü olan Brooksbank, yedi yıldır birlikteydi. Çift Ocak ayı başlarında Nikaragua'da nişanlanmışlardı.

Gelinlik ve sırt dekoltesi, 12 yaşında omurga eğriliği yüzünden ameliyat geçiren Prenses Eugenie'in özel talebi üzerine Peter Pilotto ve Christopher de Vos tarafından tasarlandı.

850 kişinin davet edildiği düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Edinburgh Dükü Prens Philip'in törene katılmayacağı söylentilerine rağmen II. Elizabeth'in yanında geldiği görüldü.

Düğüne, Prens Charles, Prens William ve eşi Kate Middleton, York Düşesi Sarah and Prenses Beatrice, Lady ve Lord Frederick Windsor, Robbie Williams ve eşi Ayda Field, şarkıcı Ellie Goulding ve model Cara Delevingne de dahil olmak üzere Demi Moore, Kate Moss, Robbie Williams ve Naomi Campbell gibi yıldızlar ve James Cook, Cara Delevingne, Edward Grant, Derek Blasberg ve Chloe Delevingne, Stephen Fry ve Elliott Spencer, Jamie Redknapp gibi ünlüler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Prenses Eugenie Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title