Haberler

Prens Harry'nin Kraliyet Deniz Piyadeleri Generali görevine halası Prenses Anne getirildi

Güncelleme:

Kraliyet Ailesi'ndeki görevini bırakarak eşi Meghan Markle ile Kanada'ya yerleşen Prens Harry'nin Kraliyet Deniz Piyadeleri Generali görevine halası Prenses Anne getirildi. Anne'in bu göreve gelmesiyle birlikte ilk kez bir kadın görevlendirilmiş oldu.

Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz ay ekonomik açıdan bağımsız olmak ve daha rahat bir hayat sürmek adına Kraliyet Ailesi'ndeki üst düzey görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. Prens Harry'nin ayrılma kararının ardından Kraliçe II. Elizabeth yeni görevlendirmeler yaptı.

KRALİYETTE BİR İLK

Eşi Meghan Markle ile birlikte, ani bir kararlı tüm kraliyet görevlerini bırakan Prens Harry, ailesi ile birlikte Kanada'ya yerleşti. Prens Harry'nin Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararı, görevlerde de boşluklar oluşturunca, Kraliçe II. Elizabeth yeni düzenlemeler yaptı ve kızı Prenses Anne'i Kraliyet Donanması'nın başına geçirdi. Kraliyet Deniz Piyadeleri Generalliği görevine atanan Prenses Anne'in bu göreve gelmesiyle birlikte ilk kez bir kadın görevlendirilmiş oldu.

Prens Harry'nin Kraliyet Deniz Piyadeleri Generali görevine halası Prenses Anne getirildi

KRALİYET AİLESİ'NDEN AYRILDILAR

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in torunu ve Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Meghan Markle, İngiliz kraliyet ailesinin 'üst düzey' üyeleri olmaktan çekilerek maddi açıdan bağımsız olacakları bir işte çalışmak istediklerini açıkladı. Çift, yaptıkları açıklamada, "Kraliyet ailesinin üst düzey üyeleri olmaktan çekilerek, maddi açıdan bağımsız olarak çalışmak, aynı zamanda Kraliçe Ekselanslarını desteklemeye devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Çift şimdilerde çocuklarıyla birlikte Kanada'ya yaşıyor.

Prens Harry'nin Kraliyet Deniz Piyadeleri Generali görevine halası Prenses Anne getirildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meghan Markle Prens Harry Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

kaazım:

banane prensten prensesten bunlar fakirin ilgilendiği konular değil.

9
1
yanıtYanıtla
Dombalacı:

Ne diyon la acayip

yanıt1
yanıt4
Avni:

aslım bugün beni işten kovdular.üzgünüm.

7
0
yanıtYanıtla
ASLI:

GEÇ BİLE KALMIŞLAR BÜTÜN GÜN ELİNDE TELEFON YORUM YAZARSAN KOVARLAR TABİKİ.

yanıt7
yanıt0
Avni:

aslım şimdi geçim derdine düştük.

5
0
yanıtYanıtla
ASLI:

DERT ETME BENİM MADDİ DURUMUM İYİ BEN BAKARIM SANA.

yanıt3
yanıt0
KADIN:

emaaaaan

4
0
yanıtYanıtla
GOKHAN:

şeytan soyu nasılda hepsi birbirine benziyor dikkat ettinizmi!!!

2
1
yanıtYanıtla
KaraKartal:

69 yasindaki teyzeyi terfiye etsen ne. . . etmese ne.

2
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Halasıda babası gibi çirkinmiş. . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title