Haberler

Popçu Tan Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen saplantılı kadın hayranını savcılığa şikayet etti

Güncelleme:

Ünlü popçu Tan Taşçı, "Yüzünü saçlarıyla gizleyen bir kadın, yıllardır her yerde beni izliyor. Aracıyla bile beni takip ediyor, korkuyorum" diyerek savcılığa koştu. Savcılık şarkıcının şikayeti üzerine tacizci hayranı hakkında soruşturma başlattı.

Popçu Tan Taşçı da saplantılı hayran tacizinden nasibini alan ünlüler arasında yerini aldı. Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen bir kadın hayranının kendisini gölge gibi takip ettiğini anlayınca "Korkuyorum" diyerek savcılığa şikayette bulundu.

HER KONSERİNE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ

38 yaşındaki ünlü popçu , İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak takip edildiğini açıkladı. Sabah'ın haberine göre,şarkıcı, verdiği ifadesinde bir şahsın her konserine geldiğini, her yerde kendisini izlediğini ve durumu abarttığı için artık korktuğunu söyledi.

Popçu Tan Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen saplantılı kadın hayranını savcılığa şikayet etti

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Savcılık, Tan'ın ihbarı sonrası saplantılı hayranının kimliğini tespit etmek üzere soruşturma başlattı.

Popçu Tan Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen saplantılı kadın hayranını savcılığa şikayet etti

"ŞEHİR DIŞINDA BİLE TAKİP"

Tan, saçlarıyla yüzünü kapattığını belirttiği hayranıyla ilgili yaşadığı son olayı ise şöyle aktardı: "Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımla eğlenmek için şehir dışına çıktık. O kadın aracıyla bizi takip etmiş. Bir anda önümüze çıktığı zaman hepimiz çok korktuk."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tan Taşçı Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (12)

ali:

bu adamın reklama ihtiyacı yok. efsane bir ses, kaliteli bir sanatçı

10
12
yanıtYanıtla
Zaza:

Bu Sefer Bu Moda Oldu, Hayranı Tarafından Rahatsız ediliyorlarmış - Muş. , Tipe Bak Hayrabları Varmış. Pöh pöh pöh. Başka Yalanlar Uydurun, Burdan Size Arpa Çıkmaz.

17
3
yanıtYanıtla
Merve can:

Kadında da akıl yokmuş şu tipi şehir dışında bile nasıl takip eder bi insan Allah akıl fikir versin

18
1
yanıtYanıtla
URFALI:

Reklamlar.

16
1
yanıtYanıtla
UA SON KALE:

ATMA

14
1
yanıtYanıtla
Aykut:

Fotoğraf çekmek aklına gelmedi mi ? :)) Biz de , polis de göreydi. .

12
1
yanıtYanıtla
uCube:

Kayıplardaydı gündem olmak için yine reklam yaparak piyasa kazanacak. Yakında yeni şarkısı çıkar bunun da ya da çıkmıştır. ;)))

11
2
yanıtYanıtla
erkan:

Bu tipitip de kim arkadaş. . . . tan mısın nesin . . iyi bakaydın olum seni takip eden kadın mı diye insan bile olmayabilir. .

9
2
yanıtYanıtla
sertaç:

ne diyordu gökhan özen ufak ufak atta civcivler yesin. ya sen açıkça reklam olmak gündem olmak istiyorum desene ne lafı eveleyip geveliyorsun ve olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatarak günaha giriyorsun

9
2
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu, , sanatçı mı, , , , , , , ,

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title