Haberler

Adana'da sokağa çıkan yaşlıları anonsla uyaran polis ekipleri, tek tek hepsini evine bıraktı

Güncelleme:

Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü kişilerin sokağa çıkması yasaklandı. Açıklanan karar sonrasında polis ekipleri sokakta gördükleri yaşlıları anonsla uyardıktan sonra tek tek evlerine bıraktı.

UZAK İLÇELER DE POLİS DENETİMİNDE

Yeni tip koronavirüs nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Yasağın başlamasından itibaren Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tüm ilçelerde teyakkuza geçerek yasağın uygulanması için çalışma başlattı. Polis, Adana'nın en uzak ilçeleri olan Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Aladağ'da bile sokağa çıkma yasağına rağmen dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar ile mücadele ediyor.

ÖNCE ANONSLA UYARIP SONRA EVLERİNE BIRAKTILAR

Bu kapsamda sokak sokak gezen polisler önce polis aracından "65 yaş üstü vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı var ancak kendi sağlığımız, başkaların sağlığı için gerekmedikçe 65 yaş altı vatandaşlarımız da sokağa çıkmasın" diye anonslar yaptı. Daha sonra da sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşları tek tek toplayarak polis aracıyla evlerine götürdü.

Polisin sokaklardaki denetimi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title