Haberler

PKK'nın Elebaşları Bahoz Erdal ve Sofi Nurettin YPG'nin Başında

Güncelleme:

PKK'nın elebaşlarından 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin ve 'Sofi Nurettin' kod adlı Nurettin Halef Al Muhammed'in YPG'nin başına geçtiği ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın askeri kanadı HPG'nin Kandil'deki en tepe yöneticilerinden 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin ve 'Sofi Nurettin' kod adlı Nurettin Halef Al Muhammed'in izi, PKK'nın Suriye uzantısı olan YPG'de çıktı.

EL MALİKİYAH KAMPINDA

Şanlıurfa ve Osmaniye'de yakalanan Suriye uyruklu teröristlerin ifadeleri ve Hatay'da ölü olarak ele geçirilen teröristin üzerinden çıkan not defteri, PKK ve YPG'nin organik ilişkisini ortaya koydu. PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin Suriye'de doğu ve batı olarak ikiye ayırdığı bölgelerden doğu kanadından Sofi Nurettin'in, batı kanadından ise Bahoz Erdal'ın sorumlu olduğu belirlendi. Bahoz Erdal'ın Kamışlı'nın doğusunda Karaçoğ kampında, Sofi Nurettin'in ise Resul Ayn yakınlarındaki El Malikiyah kampında gizlendiği ortaya çıktı.

TERÖRİSTLERE EĞİTİM VERİYORLAR

İstihbarat raporuna göre, Fehman Hüseyin'in, YPG'ye Kandil'den gelen emirleri dikte ettiği belirlendi. Fehman Hüseyin'in YPG'nin Rimelan kampında teröristlere suikast ve keskin nişancı eğitimi verdiği, örgütün özellikle Türkiye'de yapacağı eylemlere burada eğitilen mensuplarını gönderdiği belirlendi.

ABD İNKAR EDİYORDU

Hatırlanacağı üzere ABD'li güvenlik kaynakları ve Beyaz Saray sözcüleri PKK ve PYD'nin bir bağının olmadığını iddia ediyordu.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fehman Hüseyin Şanlıurfa Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (7)

KORKAK TÜRK YÖNETİCİLER KÜRT DÜŞMANI:

Ne olmuş ne? Suriyedeki, Kürtler''de Iraktaki Kürtler''de, irandaki Kürtler''de, türkiyedeki Kürtlerde ve dünyadaki bütün Kürtler tekbirdir. Neden bukadar zorunuza gidiyor çıkıp en yetkili ağızdan Kürtler düşmanımız deyin bitsin ne bukadar lafı ağzınızda doluyorsunuz

47
34
yanıtYanıtla
gurbetci:

sen kendini dusman goruyon demkki musluman kurt benim dusmanim degildir Yarin ALLAHA hesap verecem benim ailemde de kurt var simdi hepsi dusmanmi beni ayiran bende ayirriim sen dusmsnsan bende sana dusmanim senin gibi sivri ler yuzunde abd yahudi orda bariniyor diyemiorsunki yahudi kim abd kim seni besleyeni gormuyorsun ona dusman oluyorsun turkler olamsa o cografyada yasama sansin varmiydi ???

yanıt28
yanıt19
temenni:

yav sizmi eşşeksiniz yoksa bu milletmi eşşek ben karar vermedim.

13
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

her ikisinide organize eden abd cocukmu kaniyor bunlara

10
2
yanıtYanıtla
yeşil:

abd ne mı dıyecek artık o ypg lı pkklı deyıl dıyecek gözünün içine baka baka

7
2
yanıtYanıtla
Veli Ayhan Mobil-IOS:

Amerika ve meclisteki terörisler var oldukca daha cok isler görur bunlar asker i millete bobba yagdiriyorlar mecliste millet vekillerini dövuyorlar ve kimsede birsey demiyor saka gibi

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunlari temzlemek için kurulan antilegal örgüt işid. isteyen istedigi kadar, haçli pydli, gebertblir.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title