Haberler

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te bir sitede, çocukların gün içinde aralarında yaptıkları kavgaya akşamüzeri büyükler karıştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i tabanca, 5'i bıçakla olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kavgada yaralanan kişiler ile yaşanan hareketlilik güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik'te çocuklar arasında çıkan tartışmaya ailelerin karışmasıyla yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde bir sitede, bir süre önce iki ailenin çocukları arasında tartışma yaşandı. Tuncay Ç, çocuklar arasındaki tartışma nedeniyle Hikmet B.'yi telefonla arayarak siteye çağırdı. Bunun üzerine Hikmet B. yanında kalabalık bir grupla siteye gelerek Tuncay Ç. ve beraberindekilerle tartıştı. Tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşürken, kavgada Hikmet B., Tuncay Ç.'yi ayağından silahla vururken, kendisi de kolundan yaralandı. Bu sırada Cihan Ç. ve kavgayı ayırmaya çalışan Ömer A, Mustafa A. ve Burak K. bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı.

Durumun polise bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgaya karışan bazı kişiler olay yerinden kaçarken, yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

YARALILAR KAMERADA

Kavgada ayağından yaralananların kaçma anları ve yaşanan hareketlilik güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yenişehir Selçuklu Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500

Yorumlar (19)

bayazid:

İstanbula yerleşecek olanları akıl sağlığı testine soksalardı zamanında böyle olmayacaktı. hepsi kendi kültürünü getirip yüzyılların istanbul kültürünü yıktılar. Bunları yakalayıp istanbul dışına çıkaracan. Yada istanbullular böyle kişilerle komşuluk etmicek alışveriş yapmıcak mecbur defolup giderler.

14
2
yanıtYanıtla
çocuklara karışmayın:

her zaman derim: çocuklar saf kalpliler kindar değiller. bugün kavga eder yarın barışırlar. büyükler daha tehlikeli. . .

10
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Duygular devreye girdiğinde akıl devredışı kalıyor. Çocuk onlar be.

9
0
yanıtYanıtla
kuşkonmaz:

çocuk musunuz siz?

4
1
yanıtYanıtla
qd:

hayır gerizekalı

yanıt3
yanıt0
Vatandas:

Siteler modern yerlesim yerleri ya guya ! Cogu kisiler yerlerini yadirgiyorlardir..

3
0
yanıtYanıtla
LEZBİYEN KIZ FURKAN:

ÇOCUKLARI BAHANE ETMİŞLER BELLİ BU

3
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

Çocuk kavgasına asla büyükler müdahil olmamalıdır. Çocuklar küser gene barışır ama büyüklerin kavgası problemlidir.

3
0
yanıtYanıtla
Ve.:

İnsanlar pimi çekilmiş bombaya dönüştü.

3
0
yanıtYanıtla
öyle:

son 17 senede insanların RUH halleri iyice ükendi

yanıt1
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title