Haberler

Pele'nin oğlu, babasının insan içine çıkmak istemediğini söyledi

Güncelleme:

Pele'nin oğlu Edinho, Brezilyalı efsane futbolcunun sağlık sorunları yüzünden dışarı çıkmak istemediğini söyledi.

"Edinho" lakaplı Edson Cholbi do Nascimento, babası Pele hakkında Brezilya'nın Globo televizyonuna açıklamalarda bulundu.

"İNZİVAYA ÇEKİLDİ"

Edinho, 79 yaşındaki babasının son yıllarda birçok sağlık problemi yaşadığını hatırlatarak, "Kalçasından geçirdiği ameliyat nedeniyle çok narin. Sadece yürüteçle adım atabiliyor. Bu da onu bir tür depresyona soktu. Düşünün, o futbolun kralıydı ve daima görkemli bir kişilikti. Şimdi ise yardım almadan yürüyemiyor. Utanıyor, görünmek istemediği için inzivaya çekildi." ifadelerini kullandı.

BİRÇOK KEZ RAHATSIZLIK YAŞAMIŞTI

Brezilyalı eski yıldız futbolcu, böbreklerinde yaşadığı sorunlar ve prostat nedeniyle son yıllarda birçok kez hastaneye kaldırılmıştı.

Futbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Pele, FIFA Dünya Kupası'nın 3 kez kazanan tek futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: AA / Spor

Pele Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

BUNAK:

Huzur islamda. Goz gore gore atese yuruyolar ya. Aklım almıyo

5
6
yanıtYanıtla
hhhh:

aklın olsa zaten böyle yorum yazmazdın :dd herkesin dini kendine zorla kendi inancınıza çekmek hoşunuza gidiyor dim boş beyinliler sizi :d

yanıt0
yanıt1
bre cahil:

sen kendini düşün her müslümanım diyenin kalbi imanla dolup cennete girebileceğini mi zannediyor

yanıt0
yanıt1
futbol efsaneleri:

maradona ve pele. iki efsane. ikisininde oynadığı yılları görebilmenin mutluluğu içerisindeyim. hele 1982 dünya kupasında maradonanın brezilyalı batistaya tekme atarak kırmızı kartla oyun dışı kalması olağan üstü bir olaydı.

4
6
yanıtYanıtla
Soyguncu karli:

Bence çok normal bir şey birbirilerini seviyorlar öpüşuyorlar bunda ne kötülük var ben bunda hıç kötü bir şey görmüyorum ama Türkiye de çok kiskanç insan var hayatın da hiç kimse onlari sevmedi öpmedi falan ...

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title