Haberler

Pedalon Bisiklet Derneğinden Kızılay'a Kan Bağışı

Pedalon Bisiklet Derneğinden Kızılay'a kan bağışıBALIKESİR - Balıkesir Pedalon Bisiklet Derneği Kızılay haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak için bisikletlerle şehir turu atarak kan bağışında bulundular.

Pedalon Bisiklet Derneğinden Kızılay'a kan bağışı

BALIKESİR - Balıkesir Pedalon Bisiklet Derneği Kızılay haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak için bisikletlerle şehir turu atarak kan bağışında bulundular.

Balıkesir Pedalon Bisiklet Derneği her yıl 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasına destek vererek farkındalık olmak amacıyla biskltelerle şehir turu atarak kan bağışında bulundular. Atatürk Anıtında toplanan gurup Vasıf Çınar Caddesinde başladıkları tura İstasyon Meydanı ve Milli Kuvvetler Caddesinden geçerek Kızılay Kan Şubesi önünde tamamladılar. Bisiklet gurubu form doldurarak gerekli muayeneleri olduktan sonra kan bağışında bulundu. Pedalon Bisiklet Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Osman Demiryılmaz Ekim ayında yeni kurulan bir dernek olduklarını ifade ederek "29 Ekim ile başlayan etkinliklerimiz, Bu haftanın Kızılay haftası olması sebebiyle Kızılay'a kan verme etkinliği ile devam ediyor. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm milletimizide kan bağışalamaya davet ediyoruz" dedi.

Pedalon Bisiklet Derneği üyesi Aslı Sarı ise "Kızılay haftası olması dolayısıyla Pedalon bisiklet gurubu olarak kan vermeye geldik. Gururluyuz herkese acil şifalar dileriz. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz"şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir 29 Ekim Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title