Haberler

Parti grubunda Erdoğan'ı kızdıran olay: Arkadaşlar acele etmeyin

Güncelleme:

Parti grubunda elindeki haritayla Filistin'in yok edilme planını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, arkadan başka bir videonun açılması üzerine "Arkadaşlar acele etmeyin. Önce haritayı bir anlatalım" diyerek çıkıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında ABD'nin açıkladığı ve adına "Yüzyılın anlaşması" dediği Ortadoğu planını sert sözlerle eleştiren Erdoğan, işgal planını elindeki haritayla ayrıntılı bir şekilde anlattı.

"ARKADAŞLAR BUNU EN SONA BIRAKIN"

Konuşması esnasında arkadan Donald Trump'ın konuşmasını içeren bir videonun yayınlanmasına sinirlenen Erdoğan, "Arkadaşlar bunu en sona bırakın. Acele etmeyin. Önce haritayı bir ezberleyelim, hep birlikte ezberletelim. Televizyonda bizi izleyenler bunu ezberlesin" diyerek çıkıştı.

Parti grubunda Erdoğan'ı kızdıran olay: Arkadaşlar acele etmeyinCumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'in 1947 yılı öncesinden günümüze kadar olan haritasını paylaştı.

"VİDEO BU KADAR DEĞİLDİ"

Haritayı detaylı bir şekilde anlatan Erdoğan, ardından video gösterimine geçilmesini istedi. İzlediği videodan tatmin olmayan Erdoğan, "Video bu kadar değildi" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın uyarısından sonra videonun uzun hali için uğraşılsa da söz konusu video bir türlü izletilemedi. Erdoğan da bunun üzerine konuşmasına devam etmek zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title