Haberler

Parkta Sızan Genç Kadına Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Parkta sızan genç kadına sağlık ekipleri müdahale etti Adana'da aşırı alkol alan bir kadın parkta uyuya kalınca polis ve sağlık ekipleri alarma geçti Kolunda damar yolu tüpü takılı olan genç kadın kendine gelince ekiplere zorluk çıkarıp çıkarıp hastaneye gitmediADANA - Adana'da alkol aldıktan...

Parkta sızan genç kadına sağlık ekipleri müdahale etti

Adana'da aşırı alkol alan bir kadın parkta uyuya kalınca polis ve sağlık ekipleri alarma geçti

Kolunda damar yolu tüpü takılı olan genç kadın kendine gelince ekiplere zorluk çıkarıp çıkarıp hastaneye gitmedi

ADANA - Adana'da alkol aldıktan sonra parkta sızan genç kadın, polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Ancak genç kadın kendine gelince görevlilere zorluk çıkarıp hastaneye gitmedi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi, Seyhan Nehri kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar Merkez Park'ta bir kadının hareketsiz halde yattığını görünce polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, genç kadının Yasemin K. olduğunu aşırı derecede alkol aldığı için parkta sızıp kaldığını belirledi. Ancak kadının kolunda serum vermek için damar yolu açık olduğunu gören polis sağlık ekiplerinin acil gelmesi talebinde bulundu. Bir süre sonra olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ekipler genç kadını kendine getirmeye çalıştı. Genç kadın, polis ve sağlık ekiplerinin uğraşının ardından gözlerini açtı. Sağlık ekipleri genç kadını sedye ile ambulansa taşıyıp hastaneye götürmek istedi ancak gitmek istemedi. Kolundaki damar yolu tüpünü de çekip atan genç kadın polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Genç kadın kendisini görüntüleyen basın mensubuna da terlik fırlatıp üzerine saldırdı. Kendi isteğiyle hastaneye gitmek istemeyince polis ve sağlık ekipleri tarafından parkta bırakılan Yasemin K. vatandaşların meraklı bakışları arasında parkta oturmaya devam etti. Genç kadının hemen yanı başında içki şişeleri bulunması da dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title