Haberler

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı

Güncelleme:

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı Maltepe de park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu çalan hırsız Küçükyalı Polis Merkezi ekiplerince yakalandı.

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı

İSTANBUL - Maltepe de park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu çalan hırsız Küçükyalı Polis Merkezi ekiplerince yakalandı. Gündüz saatlerinde meydana gelen hırsızlık ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek şüpheliyi tespit etti

Maltepe de geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayında camı açık olarak park edilen bir kamyoneti fark eden Arif A. isimli hırsızlık şüphelisi önce kamyonetin etrafında geziyor sonra kısa bir sürede aralık olan camdan kolunu içeriye sokarak kapıyı açıyor ve araç içindeki cep telefonunu çalıyor. Kamyonetten indiği sırada ayağı sendeleyerek düşen Arif A. isimli vatandaşın daha önceden hırsızlık konularından bir çok sabıkası olduğu tespit edildi. Görüntüleri büyük bir titizlikle inceleyen polis ekipleri hırsızlık konusuna karışan kişiyi çok kısa bir sürede yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükyalı Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title