Haberler

Yeni başladığı motosikletli kurye işi sonu oldu

Güncelleme:

Motosikletli kurye olarak bir iş yerinde 2 gün önce çalışmaya başlayan şahıs, sipariş götürdüğü yolda tır ile otomobil arasında kalarak feci şekilde can verdi. Meydana gelen kazanın görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hadımköy'de yeni başladığı işinde sipariş götüren bir motosikletli kurye, kendisiyle aynı istikamette ilerleyen tır ve otomobilin arasında kalarak feci şekilde can verdi. Motosikletli kuryenin işe yeni başladığı öğrenilirken, yaşanan feci kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı.

TIR İLE OTOMOBİLİN ARASINDA KALDI

Kaza, saat 18.30 sıralarında Hadımköy Yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir yemek firmasında iki gün önce işe başlayan Vural Topkara isimli kurye, Büyükçekmece'den Hadımköy istikametine doğru sipariş götürdüğü sırada, 34 ER 2367 plakalı tır ile 34 PK 1164 plakalı otomobilin arasında kalarak kaza yapıp feci şekilde can verdi. Kazayı gören vatandaşlar, hızlı bir şekilde olay yerine gelerek polis ve sağlık ekiplerini arayıp yardım istedi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri dubalarla önlem alarak Hadımköy Yolu'nu bir süre trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri ise motosikletlinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yol üzerinde trafik tamamen dururken, ekipler ise olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaların ardından Vural Topkara'nın cansız bedeni morga kaldırıldı. Olaya karışan araçların yol üzerinden kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü.

MOTOSİKLETLİNİN FECİ ÖLÜMÜ KAMERADA

Motosikletli kuryenin, tır ile otomobilin arasında kalarak feci şekilde can verdiği o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, akan trafikte araçların ilerlediği sırada motosikletlinin tır ve otomobilin arasında kalarak yola düştüğü ve vatandaşların olay yerine geldiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Hadımköy Cinsellik Cinsellik Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

PAŞALI:

Ekmek parası kazanma yolunda vefat etmiş. Yüce Allah meslek şehidi olarak cennetine kabul eder inşallah.

19
0
yanıtYanıtla
JKR:

Şu motorlar için keşke barikatlı ufak bir yol ayırsalarda sadece o yoldan gidebilseler

17
0
yanıtYanıtla
ZIRT:

Motorlar gözükmüyorlar görmek takip etmek mümkün değil her yerden hızla fırlıyor , görsen bile hepsine mesafe ayarlamak her zaman mümkün değil. Sürekli trafiği tehlikeye atıyorlar.

14
3
yanıtYanıtla
Baba:

Trafikte bir çocuğu idare edemediniz sıkıştırıp öldürdünuzmü.yazık gencecik ekmeğinin peşindeki çocuğa yol verseniz kurtarsanız olmazmıydı

16
1
yanıtYanıtla
Kazım:

Çok şükür hem arabam hem motosikletim var. Motosikletin arabadan tek artısı aralara girip trafik sorunu yaşamamasıdır. Aradan girmem şart yazın hararet yapar, kışın yağmur yersiniz. Aradan girmeyeceksem neden motora bineyim ki. Ama dikkatli sürmek gerekir. Önümde araba kullanan adamın telefonla konuşup konuşmadığına, yanındakiyle kavga edip etmediğine, dikkatini yola verip vermediğine, beni aynadan görüp görmediğine kadar dikkat ederek giriyorum araya.

2
13
yanıtYanıtla
Gül:

Allah rahmet etsin. Ekmek parasi icin mücadele ediyordu

15
0
yanıtYanıtla
Okur:

Allah rahmet eylesin, motorcu arkadaşlar lütfen süratli giderken aralara girmeyin. Öndeki araçla mesafenizi mümkün olduğunca koruyun.

14
0
yanıtYanıtla
hımhım:

millet de hemen basıyot motorluların üzerine, o yollar sadece 4 tekerli araçlara özgün ise toplatın motorları

13
0
yanıtYanıtla
ozzi:

olan böyle garibanlara oluyor bu ülkede 2 kurusa ölüm :(

11
1
yanıtYanıtla
Leqal:

Şahin doğan Kartal cılar Motorculardan kat kat tehlike arz ediyorlar acil Yetkililerin Bu araçlar ile çalışma yapması lazım.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title