Haberler

Kumaşlardan yaptığı sahte bebekle dilenen dilenci kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:

Kumaştan yaptığı sahte bebekle dilenerek insanların duygularını istismar eden kadın dilenci zabıta tarafından yakalandı. "Açız" yazısı ve sahte bebekle dilenen kadın zabıta merkezine götürülürken, sahte bebeğin görüntüsü şaşkına çevirdi.

İnsanların duygularını sömüren dilencilerin yaptığı akılalmaz taktiklere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bölgede insanların duygularını istismar eden dilencilere yönelik çalışma yaptı. Pendik Yenişehir mahallesinde üstüne astığı "Açız" yazısı ve bebekle dilenen bir kadını gören ekipler hemen harekete geçti. Kadını yakalayan ekipler Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne götürmek üzere kadının minibüse bindirdi.

Kumaşlardan yaptığı sahte bebekle dilenen dilenci kıskıvrak yakalandı

EKİPLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bu sırada bebeği kadının kucağından alan ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü. Kadının kucağında bebek diye taşıdığı şeyin kumaştan yapılmış sahte bebek olduğunu gören ekipler adeta şoke oldu. İnsanların duygularını bu şekilde istismar eden kadına tepki gösteren zabıta görevlileri, dilenci kadına zabıta merkezine götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zabıta Müdürlüğü Pendik Zabıta Haberler

500

Yorumlar (11)

Yalan Biter Gerçek Kalır.:

Ahiretini Düşünen Yok Hep Dünyalık Peşinde İnsanoğlu , ALLAH Cümlemizin Yar ve Yardımcısı Olsun. Üç Günlük Dünya İçin Gayret Üstüne Gayret , Ebedi Hayat İçin Gayret Yok Hayret.

13
2
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

ben artık dilenciye para vermiyorum sizler de vermeyin

13
0
yanıtYanıtla
Özlem:

tamam

yanıt6
yanıt0
yegenim dilenciler bizden zengin:

ozel aracla getirilip goturuluyorlar. meslek olarak en karli meslek tabii akilli olursa dilenci.nerede calisacagini iyi tespit edenler cuvalla kazaniyor.kolay degil sogukta dilenmek.kisin dilenmek gercekten zordur sogukta .

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

ALLAH RIZASI İÇİN DEDİKTEN SONRA AKAN SULAR DURUR SADAKA NİYETİNE VER YAHU

1
9
yanıtYanıtla
Osmaniyeli:

Fenerbahçeyi eleyen Pendik te mi geçiyor olay.

5
5
yanıtYanıtla
46:

Dilenciye para vermiyorum artık onun yerine ekmek veriyorum

7
0
yanıtYanıtla
ferhat:

insanlarımız yanlış yönlendiriliyor aslında bu ülkenin yarısı profesör bilimadamı çıkartacak kapasitede :D

5
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BENCE KOMİK AHAHAHAH

2
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bence vicdanliymis bu kadın cocuklarini yanina alıp dilenenlere göre tabiki yavrucaklar perişan oluyor soğukta böyle suursuzlar yüzünden.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title