Haberler

Tolga Zengin'den Yardım İsteyen Gencin Sahaya Atlama Nedeni Belli Oldu

Güncelleme:

A.Demirspor-Beşiktaş maçında sahaya atlayarak kaleci Tolga Zengin'e yazılı not veren gencin, kardeşlerini okutabilmek için futbolu bırakmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda mücadele eden Adana Demirspor ve Beşiktaş arasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın 84. dakikasında sahaya giren 17 yaşındaki Veysel Ayaz isimli Beşiktaş taraftarı, siyah-beyazlı takımın kalecisi Tolga Zengin'in yanına koşarak kağıt vermişti.

"FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM, BANA YARDIMCI OL"

Ayaz, güvenlik görevlileri tarafından sahadan çıkartılırken, Tolga Zengin ise, "Merhaba Tolga abi. Sahaya atlamamın sebebi bana yardımcı olman. Neden diye sorarsan ben senin hayranınım. Futbolcu olmak istiyorum. Senden maddi bir beklentim yok. Sadece destek çıkmanı istiyorum. Yardımcı olsan da olmasan da Allah razı olsun. Taraftar sizi şampiyon olarak görmek istiyor" yazılı notu tozluğuna koyarak maça devam etmişti.



BABASI HASTALANINCA FUTBOLU BIRAKMIŞ

Polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılan Veysel Ayaz'ın Adana Demirspor altyapısında oynarken babasının rahatsızlığının ardından çalışmak için futbolu bırakmak zorunda kaldığı ortaya çıktı. 8 ay önce futbolu bırakarak bir bilgisayarcıda çalışmaya başlayan Ayaz, 4 kardeşinin okul masraflarını çıkartmaya çalışıyor. Futbolcu hayallerini yitirmeyen Ayaz, kendisine kimse yardımcı olmayınca arayış içerisine girdi.



"SAHAYA HER ŞEYİ GÖZE ALARAK ATLADIM"

Veysel Ayaz, Tolga Zengin'e sosyal paylaşım sitelerinden ulaşmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirtti. Bunun üzerine maç sırasında sahaya inmeye karar verdiğini kaydeden Ayaz, "Ulaşamayınca bende böyle bir şey yapmaya karar verdim. Bana da en fazla 2 bin TL ve bir yıl men cezası varmış. Göze alarak atladım. Önceden planlamıştım, sahaya telin üstünden atlayarak geçtim. Takıma zarar vermeyeceğini biliyordum. Atlayıp Tolga abi diye yanına koştum. Sarıldık, bir şeyler konuştum. Kağıdı cebimde zor buldum, sonra verdim. 'Sana ulaşacağım' dedi. Polis merkezine gittik. İfademi aldılar. Gece 03.00 gibi bıraktılar" dedi.



"FUTBOLU BIRAKTIM AMA HEP İÇİMDE KALDI"

Küçüklüğünden beri futbolcu olmak istediğini söyleyen Ayaz, "Birçok kulüpte futbol oynadım. En son Adana Demirspor altyapısına oynuyordum. Arka çıkan olmadı. Sonra babam hastalanınca kardeşlerime bakmak için çalışmak zorunda kaldım. Futbolu bıraktım ama hep içimde kaldı" ifadelerini kullandı.



Tolga Zengin'in kendisini özel bir numaradan aradığını aktaran Ayaz, konuştuklarının aralarında kalacağını söyledi.

"ADAM GİBİ ADAM TOLGA ZENGİN"

Veysel Ayaz, Tolga Zengin'in hayranı olduğunu belirterek, "Takımımızın en sevdiğim oyuncusu. Onun için kağıdı ona vermeyi tercih ettim. Bir de adam gibi adam Tolga Zengin" diye konuştu.

"HAYATIMI BEŞİKTAŞ'A ADAMAK İSTİYORUM"

Defansın her yerinde ve ön liberoda oynayabildiğini belirten Ayaz, "İki ayağımı da kullanıyorum. Beşiktaş'ta futbol oynamak tek hayalim. Hayatımı Beşiktaş'a adamak istiyorum. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde otursam bile yeter" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Türkiye Kupası Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

AbartmaMobil-IOS:

Çakallllll uyanık dürzüye bak heleee hahaha çakalllllll

1
40
yanıtYanıtla
serdarmobilWeb@haberler.com:

Tolga zengin aile terbiyesi almis namuslu ve serefli bir kardesimizdir. Bir trabzonspor taraftari olarak tolga ya hep destek tam destek cocugada elinden gelenin fazlasini yapacagina eminim

33
1
yanıtYanıtla
AydınlıMobil-IOS:

Bir fenerli olarak tolgayı taktir ediyorum..umarım diğerlerine örnek olur!!!!!

31
1
yanıtYanıtla
akaMobil-ANDROID:

hem trabzonun hem bjk nin gozbebegisin sen tolga. senin gibi yardim sever kibirsiz biri daha gelmedi futbola. adamsin..

27
0
yanıtYanıtla
ccc:

tolga kardesım yardımcı ol şu cocuga sayende biryerlere gelir inşallah

24
3
yanıtYanıtla
MHP 66:

BU COCUK BJK ALT YAPISINA ALINDI GIBI GORUYORUM ARTIK

24
1
yanıtYanıtla
çarşı belgiumMobil-IOS:

bu couku alın altyapıya 2 sene sonra banko 11 de

21
4
yanıtYanıtla
GM:

Allah yardımcısı olsun inşallah yeniden futbola döner

22
3
yanıtYanıtla
Önder TuranMobil-IOS:

Hadi Hayırlısı inşallah,, belki bi duymuşuz Türkiye'de ilk defa bir futbolcu çıktı.

24
0
yanıtYanıtla
Trabzonlu MustafamobilWeb@haberler.com:

Tolga seni çok seviyoruzz

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title