Haberler

Okulda Abi Dehşeti! 20 Yaşında Genç, 7 Yaşındaki Çocuğu Tekmeleyip Havaya Savurdu

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulunda eğitim gören 7 yaşındaki Efe Tuğrap T. sınıf arkadaşının abisi İ.S. tarafından öğle arasında sınıfın içinde darp edildi. Saldırganın kendisini havaya kaldırdığını ve tekme attığını söyleyen çocuğun ailesi hastaneden darp raporu alarak şikayetçi oldu.

"BENİ DUVARA SAVURDU, 'SENİNLE BENİM İŞİM YOK' DEDİ"

Çocuğun annesi Sibel T., saldırganın daha önceden çocuğuna takıntılı olduğunu, kendisini uyardığını fakat, kendisini de iterek duvara savurduğunu iddia etti. Tokgöz, "Daha önce karne gününde karşılaştık bununla. Dedim ki 'bak benim çocuğuma vurma sen çok büyüksün o çok küçük.' Beni duvara savurdu. 'Seninle benim işim yok' dedi. Biz yine bir şey yapmadık. Okul müdürleri bir daha okula almayacaklarını söyledi. Sadece kardeşine yemek getiriyor okul tam gün olduğu için" dedi.

Veli Tarafından Darp Edilen 7 Yaşındaki Çocuk: ''Bana Tekme Atarak Havaya Savurdu''

''ÇOCUĞUMUN PSİKOLOJİSİ BOZULSUN İSTEMİYORUM''

Saldırganın öğle arasında sınıfta çocuğunu darp ettiğini söylen Tokgöz, "Bunu gözden kaçırmışlar. O gün öğretmen öğle yemeğindeydi, bir nöbetçi öğretmenle müdür yardımcısı kalıyor okulda. İçeri girmiş bakmış öğretmen falan yok. Benim oğlum çöp kutusuna gittiği sırada geri dönerken bunun ellerinden tutup havaya asmış daha sonra ayaklarından tutup havaya kaldırmış.

Veli Tarafından Darp Edilen 7 Yaşındaki Çocuk: ''Bana Tekme Atarak Havaya Savurdu''

Çocuğumu yere indirince benim de çocuk ona yerde tekme atmış. Daha sonra 20 yaşındaki veli buna tekme atarak tahtaya savurdu. Biz okul çıkışında bunu öğrendik. Çocuğumun okulda psikolojisinin bozulmasını istemiyorum. Çok ağladı çok korktu, bunun her türlü önleminin alınmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

''ELLERİMDEN VE AYAKLARIMDAN KALDIRARAK HAVAYA KALDIRDI''

Çocuk ise yaşananları anlatarak, "O benim ellerimden ve ayaklarımdan tutarak havaya kaldırdı. Ondan sonra ben ona tekme attım o da bana tekme attı ben tahtaya yapıştım. Omuzum acıdı" dedi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleymanpaşa Namık Kemal Tekirdağ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (11)

Ceyhanlı:

Bulmuş veli garibanları uğraşıyor ceza almaz biliyordu bu adalet sisteminde en güzel ceza çocuğun dayısı amcası yokmu kırsınlar elini kolunu oda yoksa yeminle geleyim ben kırayım bi taraflarını

13
1
yanıtYanıtla
...:

Gücü küçük çocuğa yetiyor, kendi yaşına denk birine yemez aynı hareketler . . aklı sıra artistlik taslıyor şerefsiz

9
0
yanıtYanıtla
Turanlı:

Bir halt etmişsindir de ondan Asmış

0
8
yanıtYanıtla
darısı:

sana turanlı

yanıt0
yanıt0
Beyin lazım:

Sen HALT ETMİŞSİN...

yanıt0
yanıt0
OSMAN:

olur yav burası Türkiye

2
2
yanıtYanıtla
SERHAT:

ŞEREFSİZLİĞİN İSMİ;;; 20 YAŞINDA VELİ OLMUŞ

4
0
yanıtYanıtla
gulatt:

allah belani versin.

3
0
yanıtYanıtla
mehmetk:

olayın takipçisi olacakmış milli eğitim. . aklı olan bu şizofren alt tabaka ülkeyi terketsin

0
0
yanıtYanıtla
TURANLİ YA:

7 yaşında çocuk çocuk. Mal. Mala hakaret oldu pardon. Canavar uzaylı yaratık seni. 7 yaşında çocuk ne halt edebilir.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title