Haberler

Maskeli magandalar, güpegündüz saldırdı! O anlar kamerada

Güncelleme:

Esenler'de işten çıkan 2 kişi, araçlarına binecekleri sırada cerrahi maske takan 5 şahıs tarafından saldırıya uğradı. O anlar, iş yeri güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, eşkalleri belirlenen saldırganlar aranıyor.

İstanbul Esenler ilçesinde dün iş yerlerinden çıkıp araca binmek üzere olan İ.G ve B.K, cerrahi maske takan 5 kişi tarafından dakikalarca darbedildi. Güvenlik kamerasının anbean kaydettiği olayla ilgili, eşkalleri belirlenen saldırganların aranması devam ediyor.

MASKE TAKIP SALDIRDILAR

Dün saat 15.30 sıralarında İstanbul Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde, çantacılık yaptığı öğrenilen İ.G.(43) ve B.K. iş yerinden çıkarak tam araçlarına binecekleri esnada yanlarına koşarak gelen cerrahi maskeli 5 kişinin saldırısına uğradı. Neye uğradığına şaşıran iki arkadaş aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yere savruldu. Yerde de defalarca tekmelenen işletmeciler her fırsatta ayağa kalktılar ancak aldıkları darbelerle tekrar yere düştüler. Saldırganlar İ.G. ve B.K.'yı dakikalarca bu şekilde darbettikten sonra parkın içerisine girerek kayıplara karıştı. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Maskeli magandalar, güpegündüz saldırdı! O anlar kamerada

DAKİKALARCA SÜRDÜ

Görüntülerde, cerrahi maske takan 5 şahıs yürüyerek sokağa giriyor. Şahıslar bir süre yürüdükten sonra kısa bir süre bekliyor. İşletmecilerin otomobile yöneldiğini gören şahıslar, tekme ve yumruklarla saldırmaya başlıyor. İşletmecilerden biri ilk yumruk darbesiyle yere savruluyor ve yerdeyken de tekme yiyor. O esnada diğer işletmeci de 2 saldırgan tarafından aynı şekilde saldırıya uğruyor. Yere savrulan ilk işletmeci tekrar ayağa kalkarak saldırgana karşılık veriyor. Ancak diğer saldırganın da vurmasıyla işletmeci tekrardan yere savruluyor. Dakikalarca süren saldırının ardından şahıslar parka girerek kayıplara karışıyor.

SALDIRGANLARIN EŞKALLERİ BELİRLENDİ

Öte yandan saldırının ardından ayağa kalkan şahıs, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin götürdüğü işletmeciler İ.G. ve B.K. hastaneden darp raporu aldı. Ardından iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerinin kayıtlarını alan işletmeciler, Atışalanı Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulundu. Görüntüleri incelemeye alan polis, eşkalleri belirlenen saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenler Haberler

500

Yorumlar (6)

Fatih:

Inşallah yakalarlar. Cezalarını da lütfen arabistanda çeksinler Bıktı millet

15
2
yanıtYanıtla
):

bide kabadayı gibi yürümüyorlar mı hey junior mafyalarım benim erkek oldunuz afferim 2 kişiye 5 kişi

6
2
yanıtYanıtla
wang-yu:

çok doğru Arabistan''a gönderilip orada cezalarını çeksinler sonrada kolsuz bacaksız geri gelsinler bizde ceza meza yok !

8
0
yanıtYanıtla
Merhaba Televole:

5 kişi 2 kişiye karşı))

1
1
yanıtYanıtla
GEMLİKLİ:

Vayyy vayy vayy delikanlılara bakın 2 ye karşı 5 kişi . Paçalarınızdan akıyor delikanlılık !!!

2
0
yanıtYanıtla
Başkentli Sniper:

Allah Akıl fikir versin. Ne Alıp veremediğiniz var. Etme bulma Dünyası .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title