Haberler

Ozan Tufan'dan, derbi sonrası Halil Umut Meler'e tepki: Buraya iyi niyetle gelmemiş

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 yenildiği maçın ardından Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, maçın hakemi Halil Umut Meler'e büyük bir tepki gösterdi. Galatasaray oyuncusu Ömer Bayram'ın kendisine, "Hakem iyi niyetle gelmedi" dediğini söyleyen Ozan Tufan, "Burada bir tarihi yok ettiler" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olurken sarı-lacivertli ekibin kaptanı Ozan Tufan maçın ardından hakem yönetimini eleştirdi.

Ozan Tufan'ın açıklamaları şöyle;

"Gelsin hakem bir şeyler söylesin. Gelip o bir şeyler söyleyecek. Maçın başından sonuna kadar Serdar'a ve bana sarıyı çıkaracağım deyip müdahale ettirmiyor. Serdar defans oyuncusu. Böyle yaparak, rakibe müdahale etmesinin önüne geçiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Burada yener yenilirsin önemli değil. Hakemin iyi niyetle gelmesi lazım. TFF'nin yetkilisi Galatasaray kazandı diye video çekiyor. Buraya gelen bu insanların hakkını yemeyecekler: Ceza da alabilirim umurumda değil."

"ÖMER BAYRAM BİLE 'HAKEM İYİ NİYETLE GELMEMİŞ' DEDİ"

"Futbol çok farklı bir yere gidiyor. Çok yazık. Benim dudağım kanıyor, suratıma vuruyor bir şey yok. Art arda 8 faul veriyor ve size iyi niyetliyim diyor. Çok net söylüyorum. Halil Umut Meler buraya iyi niyetle gelmedi. Fenerbahçe'ye çok değişik şeyler yapılıyor. Burada olmayacak şeyler oluyor, burada bir tarih var bu tarihi yok ettiler: Burada sahada futbol yok. Ömer Bayram bile hakem iyi niyetli gelmemiş diyor. Çok yazık. Çok özür dilerim. Buraya gelen taraftarlara bunu yaşattığımız için. Futbol yok."

HASAN ALİ: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Hasan Ali Kaldırım ise şu ifadeleri kullandı: ''Ozan gereken her şeyi söyledi. En az bir kaç tane daha kırmızı kart çıkması lazım. Buraya da mecburiyetten geldik: Bu bahane değil. Çok üzgünüz.''

Kaynak: Haberler.com / Spor

HALİL UMUT MELER Fenerbahçe Ozan Tufan Haberler

500

Yorumlar (61)

nelson mandalina:

aşığınız olan yorumcular bile hakemin iyi maç yönettiğini söylüyor iki gol şansından başka pozisyonunuz yok şimdi önümüzdeki yılı düşünün FENER AĞLAMA

72
13
yanıtYanıtla
sakarya:

her derbide yaptığınız gibi çirkeflikle maçı domine etmek istediniz ama helal olsun hakeme kesinlikle müsade etmedi. ettiniz, buldunuz. siz topla değil, hakemle, birkaç gsli futbolcunun üzerine oynamaya çıkmışsınız maça. şimdi zil takıp oynayın artık. ancak bu yakışır fenere.

50
15
yanıtYanıtla
u.gs.:

Ozanın dediği gibi bir tarihi yok ettiler diyo. Hakem kötü niyetlimiş adamların lehine karar vermemesi lazım yoksa aksi olamaz. Maçı katletsinler hep kazansınlar adil maç yönetilmesin hep kazansınlar istiyorlar. .

yanıt4
yanıt0
FARUK:

Her pozisyonda ağzı dolu itiraza koşan sana sarı kartın varken kart çıkarmamış hala boş boş konuşuyosun

56
6
yanıtYanıtla
aslan:

Ozanın dediği gibi bir tarihi yok ettiler diyo. Hakem kötü niyetlimiş adamların lehine karar vermemesi lazım yoksa aksi olamaz. Maçı katletsinler hep kazansınlar adil maç yönetilmesin hep kazansınlar istiyorlar. .

yanıt7
yanıt0
BJK:

GS EVİRDİ ÇEVİRDİ 90 DK BOYUNCA OYUN HAKİMİYDİLER OTUR EVDE FİLM İZLER GİBİ İZLE HAKEM MAKEM DEĞİL SİZİ YENEN FUTBOL

43
10
yanıtYanıtla
Wanted:

Aglamayin hasan degil basan kazandi

31
8
yanıtYanıtla
KZZ:

AĞLAMA FENER AĞLAMA - BEŞİKTAŞ TARAFTARI

28
7
yanıtYanıtla
MEMET33:

OBJEKTİF HAKEM OLUNCA DEMEKKİ 20 SENE FALAN HİKAYEYMİŞ DEĞİL Mİ? ZORUNA GİTMİŞ ARKADAŞIN.

27
6
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

Obejktif hakem ? Maçı göZünle izlemen gerekiyordu :O

yanıt0
yanıt6
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title