Haberler

MHP Lideri Bahçeli, Ozan Arif'i Mahkemeye Verdi

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisi hakkında ağır ifadeler içeren bir şiir yazan ve Ozan Arif olarak bilinen sanatçı Arif Şirin'i mahkemeye verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vekili Avukat Yücel Bulut, Ozan Arif olarak bilinen sanatçı Arif Şirin ile ilgili hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vekili Avukat Yücel Bulut yaptığı açıklamada, "27.06.2017 tarihinde Arif Şirin (Ozan Arif) isimli şahsın kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle gerekli hukuki süreç başlatılmış olup; adı geçen hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Şüpheli hakkındaki hukuki süreç titizlikle takip edilecektir" dedi.

MUHALİFLERLE HAYIR CEPHESİNDE YER ALMIŞTI

MHP lideriyle arasındaki gerginlikten dolayı parti etkinliklerine çağrılmayan Ozan Arif, muhalif lider adayları ve bazı vekillerle benzer bir konum alarak referandumda 'Hayır' deme çağrısında bulunmuştu.

Ozan Arif, son olarak hakaret dolu bir şiirle isim vermeden Bahçeli'ye seslenmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Yücel Bulut Arif Şirin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title