Haberler

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin tanıtımı yayınlandı

Güncelleme:

Ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle 6 ay 17 gün hapis cezası alan oyuncu Ufuk Bayraktar'ın cezaevindeyken hikayesini yazdığı "Dayı" filminin tanıtımı yayınlandı. Filmin tanıtımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Bir döneme damgasını vuran Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandıran oyuncu Ufuk Bayraktar, karıştığı silahlı kavgada ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle Eylül 2018'de 6 ay 17 gün hapis cezası almıştı. Mart 2019'da tahliye olan Bayraktar, cezaevindeyken kaleme aldığı filminin tanıtımını, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

BAYRAKTAR'IN HAPİSTEN ÇIKIŞ SAHNESİYLE BAŞLADI

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın cezaevinden çıkışı ile açılması planlanan çekim için abisi Uğur Bayraktar, "Ufuk filmle ilgili ana konuyu orada yazıp bize verdi, senaryolaştırma çalışmaları devam ediyor. Filmin açılışını, onun cezaevinden çıkış görüntüsüyle yapmak istiyoruz. Gerekli izin için de Bakanlıkla yazışıyoruz" demişti. Tanıtımda, filmi senaryolaştıran abi Bayraktar'ın dediği gibi, ilk sahnesi başrolde yer alan Ufuk Bayraktar'ın cezaevinden çıkış görüntüsüyle başladı.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin tanıtımı yayınlandı

ÇEKİMLER NİSAN AYINDA BAŞLAYACAK

Bayraktar'ın cezaevindeyken hikaye danışmanlığını yaptığı film, Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından senaryolaştırıldı. Hatay, Samsun, İstanbul ve Ankara'da geçen "DAYI: Bir Adamın Hikayesi"nin çekimleri, nisan ayında başlayacak.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin tanıtımı yayınlandı

2020'DE SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Ubay Film'in yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murad Zaloğlu'nun yaptığı "DAYI: Bir Adamın Hikayesi" filminin başrolünde Ufuk Bayraktar yer alıyor. Ezel hayranlarını heyecanlandıran film 2020'de seyirciyle buluşacak.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin tanıtımı yayınlandı

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin tanıtımı yayınlandı

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin tanıtımı yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ufuk Bayraktar Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

coni:

lan yapmayin soyle filmler yazik su genclige kabadayilik serserilik silah kavga yeter yeter yeter !!!

63
8
yanıtYanıtla
adım hamit:

bam bam da bam bam yürüüüü be

yanıt3
yanıt1
12345:

TUNCEL KURTİZ''İN CANLANDIRDIĞI KARAKTERİN GENÇLİĞİNİ OYNADI DİYE HEMEN KAYMAĞINI YİYOR. BU ADAMIN DA ATATÜRK''E BENZERLİĞİNDEN DOLAYI HER YERDE ÜNİFORMA GİYEN ATAN BİNEN GÖKSEL KAYA''DAN FARKI NE?YAKINDA ''''DAYI DİYOR Kİ'''' DİYE KİTAPTA YAZAR :)

23
38
yanıtYanıtla
Taner:

İşiniz gücünüz milleti kıskanmak be :), Dayı dediğin karakter şiir okuyup onu bunu gazlardı, Ufuk Bayraktar gençlik dönemini canlandırarak zirveye çıkardı karakteri, eleştiri başka bir şey, hasetten kıvranmak başka bir şey.

yanıt1
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

BEĞENİYORUM BU ADAMI.

5
5
yanıtYanıtla
1:

BU BIRDAHA GIRERSE GODESE COK UNLU BIR YONETMEN VE YAZAR OLUR 6 AY OKULA GITSE ALFABEYI OGRENEMEZDI. TC BUYUKSUN .

3
1
yanıtYanıtla
MARDINLI DEHO:

BAZILARI KITAPLA BAZILARIDA KOTEKLE ADAM OLUR BU IKINCISI HERSEYDE HAYIR VAR DERLER DOGRU MAPUS AKLINI BASINA GETIRMIS VE VE YAZMIS CIZMIS BELKI BIR SEYLER OGRENMISTIR DUA ETSIN TC ADALETINE MESLEK SAHIBI OLDU

1
1
yanıtYanıtla
ULAŞ:

jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi

2
0
yanıtYanıtla
recep recep:

millet kıro görmeye meraklı zaten

1
1
yanıtYanıtla
ercep:

doru seni görmek zorunda mıyız?

yanıt1
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title