Haberler

Oyuncu Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor

Güncelleme:

Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteriyle tanınan ve sonrasında Vuslat dizisinde rol alan genç oyuncu Serra Pirinç, yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisine konuk oluyor.

YENİ BÖLÜMDE KADRODA ROL ALACAK

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Bihter Dinçel ve Fırat Altunmeşe'nin paylaştığı yapımın gelecek hafta yayınlanacak olan 22. bölümüne, Serra Pirinç konuk olacak. Pirinç'in hangi rolle diziye dahil olacağı ise henüz bilinmiyor.

Oyuncu Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor

FARKLI OYUNCULARI KONUK EDİYOR

Farklı konusuyla her daim adından söz ettiren Mucize Doktor, neredeyse her bölümde ünlü oyuncuları konuk etmeye devam ediyor. Diziye daha önce de Yasemin Özilhan, Özge Özpirinççi, Ali Semi Sefil, Şerif Erol, Beren Gökyıldız ve Kemal Başar gibi isimler konuk olmuştu.

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?

Serra Pirinç 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Serra Pirinç liseden sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı. Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi aldı. Serra Pirinç çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak sürdürüyor. İkizler burcu olan Pirinç, sempatik tavırları ile rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile de tanınırlığını arttırdı. FOX ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Müjde karakteri oynayan Pirinç, bu rol sayesinde adını geniş kitlelere duyurduktan sonra Vuslat dizisinde rol aldı.

Oyuncu Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor

Oyuncu Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fırat Altunmeşe Haberler

500

Yorumlar (25)

yorumcu:

Böyle saçma sapan bir dizi mumla arasan bulamazsın. O kıvırcık oğlanın haraketleri star wars filmindeki robot tiplemesi gibi abudik kubudik hareketlerle milleti doktor dizisi diye uyutuyorlar. Biraz daha gerçekçi filim izlemek isteyen Hekimoğlu na baksın.

142
34
yanıtYanıtla
DaNGeR:

gerızekalı YORUMCU o kıvırcık oglanın kimleri temsil ettiğinin farkında değilsin sanırım, ondan daha iyi de bu karakteri yapacak birisi yok bence. sizin gibi mallar dızının ana fikrini bilmeden yorum yapıyorlar işte. sen anca mafya içerikli dizileri izlersin. ALLAH ın malı

yanıt14
yanıt45
eleştirmen:

Aynen öyle kardeşim hekim oğluna baksınlar ki hiç yoktan tıpla ilgili genel kültür sahibi olurlar. Dizi dr hauseun senaryosunu satın almıştır kendilerine göre yrumlamışlardırlar timuçin esenin oyunculuğu mükemmel adam zaten amerikad eğitim almış biri

yanıt26
yanıt1
Son tahlilde:

tam bir yandaş yorumu bu kıskanç

yanıt6
yanıt7
ece:

hekimoğlu da harika bir dizi. ama insan mucize doktorla özdeşleştriiyor kendini. hekimoğlu daha çok yetişkin filmi ikiside birbirinin eline su dökemez bugunun çocukları yarının büyükleri der izleyici kitlesine göre yorum yapalım

yanıt3
yanıt2
DERİN GÖLGE:

küçük hasta kızı acilen diziden çekin yaşından büyük davranışları ve yapmacık tavırları dizinin kalitesini düşürüyor

80
2
yanıtYanıtla
dehşet:

gerçekten küçük çocuk çok yapmacık

25
4
yanıtYanıtla
ASİ:

Önce şu Fermanın ne doktoru olduğunu netleştirin bi kafanızda! Kadın doğumcu mu, çocuk cerrahı mı? beyin cerrahı mı? Ürolog mu? Kalp damar cerrahı mı? Estetik cerrah mı? Ali kesin bi görüntüleme cihazı zaten orası net !!! MR, Tomografi, Ultrason. . . . her şey yani! Yine de ağa dizilerinden ve zengin kız fakir olağan mantığı dizilerden daha çekilir!

19
3
yanıtYanıtla
bayrak:

arka sokaklar gibi gelen her vakaya cerrahi bakıyor :)))

yanıt8
yanıt0
SELCUK:

BUMU GÜZEL OYUNCU

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title