Haberler

Oyuncu Pınar Altuğ, koronavirüse karşı önlem almayan vatandaşlara sert çıktı: İnanılır gibi değil

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına aldığı günlerde bir mağazanın indirim yapması ve binlerce insanın oraya akın etmesine "Devlet yetkilileri bas bas bağırıyor" diyerek isyan etti.

Yıllardır yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Altuğ, etkisini hızla gösteren koronavirüse karşı alınan tedbirlere uyulmamasına Instagram hesabından sitem etti.

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, Çin'in Vuhan kentinde çıkan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle evden dışarı çıkmama kararı aldı. Sosyal izolasyon kurallarına uyan ve Sağlık Bakanlığı'nın bu konudaki açıklamalarını da yakından takip eden Pınar Altuğ, Instagram hesabından Sivas'ta bulunan bir mağazanın yaptığı indirime rağbet eden kalabalığın görüntüsünü paylaşarak "Devlet yetkilileri evden çıkmayın diye bas bas bağırırken, bir mağazanın böyle bir şey yapması? İnanılır gibi değil!" diyerek ateş püskürdü.

Oyuncu Pınar Altuğ, koronavirüse karşı önlem almayan vatandaşlara sert çıktı: İnanılır gibi değil

NE OLMUŞTU?

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 7 binden fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 182 bine yakın insana sirayet eden virüs, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 47 vatandaşımızda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Ölümcül virüs henüz ülkemizde can kaybına neden olmazken; ülkede alınan önlemler had safhaya çıkarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Altuğ Instagram Haberler

500

Yorumlar (65)

Covid 3162:

Hekes senin gibi tuzu kuru değil o insanlar için 10 tl çok önemli. Malesef onlar orasını burasını açıp para kazanmıyor tek asgari maaşla geçinen insanlar ve eşleri. Malesef senin gibi değiliz evimizde oturup taytımızı giyip tv karşısında takılmak iyi olurdu. Ama mecbur yine çlışıyor ve nerede ucuzluk var oraya koşturuyoruz. Keşke eserin dün dediği gibi evde takılsak

31
54
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Pınarcığım kocan askerde iken kiminle eşofmanları giyip tv seyrettirdin sen onu hatırladım bir an. .

yanıt9
yanıt22
Önce vatan:

Sümbüllü, pınarın eşofmanları sana neden batıyor. Sanan kadınım özel hayatı. Sen varsa karına kazına mukayyet ol

yanıt14
yanıt8
Hacı:

Sümbüllü... Kafanı bir an için oradan çıkarırsan daha mantıklı düşünmeye başlayacaksın ... Dervişin zikri neyse fikri odur.

yanıt5
yanıt3
AD:

O mağazaya gidenlerin hepsi ölmeyi hakediyor, insan israfı bunlar.

13
28
yanıtYanıtla
metin:

o israflık sana mahsus daha düne kadar yere tüküren aksıran tıksıran senin gibiler bu gün hijyen profu olmuş tabi hastalık geldi şanzıman tutuştu dimi sen önce kendini düzelt

yanıt0
yanıt0
kralım:

devletin hemen o mağazayı mühürlemesi gerekir. suç millette değil. böyle bi gün de nedir bu indirim.

24
2
yanıtYanıtla
davut:

bu mağazaya en ağır ceza verilmeli tam sorumsuzluk

20
3
yanıtYanıtla
adsız:

senin yaptıklarında inanılır gibi değilde işte. neyse. . sen kendine bak

4
18
yanıtYanıtla
vasıfız pınar:

sende onlardan farkın yok asında ama neyse. . .

2
18
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title