Haberler

Oyuncu Nejat İşler, sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi

Güncelleme:

2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle sigara ve alkol kullanması yasaklanan oyuncu Nejat İşler, önceki akşam kız arkadaşıyla Cihangir'de görüntülendi. Elinde içki ve sigarayı düşürmeyen oyuncu, bir ara sevgilisiyle öpüşürken yakalandı.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, 2014 yılında septik şok geçirerek uzun süre komada kalmış ve sonrasında elindeki üç parmağı kesilmişti. Alkol ve tütün ürünlerini kullanması yasak olan oyuncu, önceki akşam kız arkadaşıyla Cihangir'de sarhoş görüntülendi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Geçirdiği zor günlere rağmen gece hayatında vazgeçmeyen oyuncu, bir kadın arkadaşıyla sarmaş dolaş sohbet etti. Gazetecilerin kendisini görüntülendiğini fark eden İşler,"Arkadaşlar konuşmayacağım. Teşekkür ederim ilginize. Arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Yarın ya da daha sonra tekrar görüşürüz. Sağ olun." diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Oyuncu Nejat İşler, sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Arkadaşlarıyla eğlenceli bir akşam geçiren Nejat İşler, bir ara kalabalığın içinde kız arkadaşıyla öpüşürken yakalandı. Ünlü oyuncu daha sonra da tek başına taksiye binerek eğlencesine Asmalımescit'te devam etti.

Oyuncu Nejat İşler, sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi

Oyuncu Nejat İşler, sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nejat İşler Cihangir Haberler

500

Yorumlar (23)

İÇKİ SAĞLIĞIDA BOZAR:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . . - İÇKİ İÇENİN HAYA PERDESİ YIRTILIR, ŞEYTAN ONA YOLDAŞ OLUR. HER KÖTÜLÜĞE SEVKEDER VE HER İYİLİKTEN ALIKOYAR. . . . . . . . . . -HADİS-İ ŞERİF

35
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Haklısın hocam!

yanıt18
yanıt0
İÇKİ SAĞLIĞI DA BOZAR:

BUNLAR BENİM SÖZÜM DEĞİL ZİYA RUMUZ, BUNLAR ALLAHIN DÜNYADAKİ ELÇİSİ HZ. MUHAMMED S. A. V İN SÖZLERİDİR HADİS-İ ŞERİFLER

yanıt25
yanıt1
ziyaa:

Anladım hocam, hayırlı günler, kal sağlıcakla.

yanıt18
yanıt1
İÇKİ SAĞLIĞIDA BOZAR.:

SENDE ALLAH A EMANET OL ZİYA KARDEŞ

yanıt13
yanıt1
vatandaş:

bu adam alkolik biri haber yapmaya değmez yahu

19
17
yanıtYanıtla
Suruyeli:

Haberi beğenmiyorsan defol Türkiyeden.

yanıt33
yanıt5
İÇKİYİ GÜNÜMÜZDE MASUMLAŞTIRANLAR VAR:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . . . - BİR ZAMAN GELİR Kİ İÇKİNİN ADI DEĞİŞTİRİLİP HELAL SAYILIR. . . . . . . -HADİS-İ ŞERİF. RESÜLÜMÜZ KIYAMETİN NE ZAMAN KOPACAĞINI BİLMİYOR AMA ALLAHÜ TEALA ONU KIYAMETİN KÜÇÜK ALAMETLERİNDEN HABERDAR ETMİŞTİR.

29
5
yanıtYanıtla
İBLİS, HADİS YOK İFTİRASI ATAR:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . - İÇKİ İÇENİN KIYAMETTE YÜZÜ KARA, DİLİ SARKIKTIR, PİS KOKUSUNDAN HERKES KAÇAR. . . . . . . . . -HADİS-İ ŞERİF

22
2
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ ADAM:

Ne güzel yapmış ! Adam istediği gibi yaşar kimseyi ilgilendirmez , çok doğal bir hareket yapmış.

8
15
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title