Haberler

Oyuncu Kerem Bürsin'den 74 yaşındaki oyuncuya ilginç sesleniş: Asansörde onunla öpüşmek isterim

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, konuk olduğu programda 74 yaşındaki İngiliz oyuncu Helen Mirren'in çok ateşli olduğunu ve asansörde mahsur kaldıklarında öpüşmek istediklerini söyledi.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Zeynep Ocak'ın Youtube kanalı üzerinden yayınlanan "Aşırı Ünlüler'le Kısa Görüşmeler" isimli programına konuk oldu. Samimi itiraflarda bulunan Bürsin, 74 yaşındaki Helen Mirren ile asansörde öpüşmek istediğini söyledi.

"KIZ ARKADAŞIMIN AİLESİNİN EVİNDE ÇIRILÇIPLAK HAVUZA GİRDİM"

Özel hayatı ve kariyeri hakkında konuşan Bürsin, Amerika'da okurken çok popüler olduğunu ve bir kızla sevgili olduğunu söyleyen Bürsin, yaşadığı utanç dolu bir anısı anlattı. Bürsin, sevgilisinin evinde yaşadığı olay şöyle anlattı: "Üniversitede Ally adında bir sevgilim vardı. Evine gittik, ailesi ile tanıştım. Ally'nin annesi "İç Kerem iç" dedikçe içtim. Sonra soyunmaya başlayıp çıplak havuza girdim. Sabah hiçbir şey hatırlamıyordum. Artık pek içki içmiyorum çünkü içince soyunuyorum."

Oyuncu Kerem Bürsin'den 74 yaşındaki oyuncuya ilginç sesleniş: Asansörde onunla öpüşmek isterim

"KIZ ÇIRILÇIPLAK SOYUNMUŞ BENİ BEKLİYORDU"

En kötü flört anısını anlatan oyuncu, "En kötü flört buluşmam İstanbul'da oldu. Henüz ünlü değildim. Tanımadığım bir kişiyle yemeğe çıktık. Sonra ortak bir arkadaşımızın evine gittik. Arkadaşım da bizi yalnız bıraktı. Ama ben istemedim. Bir ara mutfağa geçip kahve yaptım. Elimde kahvelerle salona girdiğimde bir baktım kız soyunmuş. Poz verir gibi duruyor. Kımıldamıyordu, neredeyse nefes almıyordu. Kıza "İyi misin?" diye sormak zorunda kaldım." dedi.

"ASANSÖRDE ÖPÜŞMEK İSTERİM"

Aşık olduğu kadından bahseden oyuncu ise sözlerin şöyle devam etti: "Aşık olduğum tek ünlü İngiliz oyuncu Helen Mirren. 74 yaşında ama çok ateşli bir kadın. Onunla asansörde mahsur kalsam, o isterse öpüşürüm."

Oyuncu Kerem Bürsin'den 74 yaşındaki oyuncuya ilginç sesleniş: Asansörde onunla öpüşmek isterimHelen Mirren

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Helen Mirren Kerem Bürsin Haberler

500

Yorumlar (46)

((((:

Aynısını TV ye çıkıp biz desek Tacizci diye hakkımızda işlem yaparlar

56
1
yanıtYanıtla
ALFANZO:

Sanırsın röportajı Amerika''da yapıyor, densiz.

54
1
yanıtYanıtla
NASIL BİR YOKLUK!:

DİKKAT ET PROTEZLERİ BOĞAZINDA KALMASIN! ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. . . . .

51
1
yanıtYanıtla
Yok artık:

Koptum bu cevaba :))))))))))))

yanıt4
yanıt0
misafir:

protezlerin garantisi yokmudur. . . . //////

yanıt0
yanıt0
6.FİLO:

Kerem yazıklar olsun sana Allah belanı versin insanlar ne peşinde sen ne peşindesin kanı bozuk

43
1
yanıtYanıtla
Medineli:

hala ünlü değilsin , ben seni tanımıyorum. ve hiç de tanımayacağım. ünsüz bi Ahlaksızsın. . .

44
0
yanıtYanıtla
yamanadı:

başkası söylese sapık derler. ama tam bir sapıksın sende sen türk olamazsın

27
1
yanıtYanıtla
AYDIN:

aferin lan dangalak salaklık ahlaksızlık haysiyetsizlik dersinden 100 aldın görende adam sanır seni meğer sen adam değil dönme madamsın ulan şu ülkede kimsenin zevkine karışmam ama kusura bakmayın şunu dinleyenler ya kulakları paslı yada benim gibi sesten şarkıdan anlamayanlar her albüm yapana sanatçı dediniz sanat o kadar kolay mı bunlardan insanda olmaz sanatçı hiç olmaz o yüzden bunun gibi zatları dinlemedim dinlemem de

22
3
yanıtYanıtla
Nur:

Allah''im ya! Oysa bu Kerem biraz akli basinda gibi duruyordu. Son günlerde agzinin ayari bozulmus iyice. Hic kimseye yakismiyor aslinda, hele de bir erkege hic yakismiyor ulu orta böyle konusmalar. Acaba kazandiklari paralar mi fazla geliyor, ya da iste yapmacik ilgi vs. Anlamsiz seyler. Zirvalik, baska bir sey degil.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title