Haberler

Oyuncu Gonca Vuslateri'den kamerayı açık unutarak kız öğrencileri hakkında konuşan dekana tepki: Yazıklar olsun

Güncelleme:

Gonca Vuslateri, kamerayı açık unutarak "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" diyen Gazi Üniversitesi dekanına Twitter'dan tepki göstererek "Yazıklar olsun" dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle makamında video konferans görüşmesine katılan Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, kameranın açık olduğunu fark etmeyerek yanında kişiyle kız öğrencileri hakkında konuşmaya başladı. Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından tepki çeken rektöre Gonca Vuslateri'de sessiz kalamadı.

"KIZLARIN RESİMLERİNİ GÖRÜYORUZ, ÇAKTIRMA"

58 yaşındaki Orhan Acar, video konferansta ve kameranın açık olduğunu unutup, öğrencilerin isimlerini okuduğu sırada "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" dedi.

"İNSANLARI ŞİDDETE YÖNLENDİRMENİZİN HESABINI VERİRSİNİZ UMARIM"

Kısa sürede gündem olan görüntülere sessiz kalamayan Gonca Vuslateri, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yazıklar olsun… Keşke benim yüzümle bir yalnız kalsanız. Sonra gururla desem benim "yüzümden" oldu. Bu taciz bilinciyle toplumu nasıl terörize ettiğinizin ve insanlığı şiddete yönlendirdiğinizin hesabını verirsiniz umarım" dedi.

Oyuncu Gonca Vuslateri'den kamerayı açık unutarak kız öğrencileri hakkında konuşan rektöre tepki: Yazıklar olsun

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gazi Üniversitesi Gonca Vuslateri Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (70)

melis:

yazıklar olsun bide sizlere çocuk teslim ediyoruz siz böyle yseniz gerisini düşünemiyorum derhal istifa etmeli

41
1
yanıtYanıtla
Behcet:

Üniversite okuyan kızlar bu zihniyete sahip edepsizleremi emanet çok yazık???

38
2
yanıtYanıtla
osman kartal:

benim tepkim şuki devlet memuru adı altında kendini çok güçlü zanneden bir değil birçok olan densizlerin bu ve benzeri hareketleri sürekli yapmaları ve vatandaşa karşı haklı olabilmeleridir. UTANIYORUM VE KINIYORUM

39
1
yanıtYanıtla
;-;:

bazi mesleklerin namusu kutsalligi ahlaki vardir mesala hocalik doktorluk ögretmenlik hakimlik gibi bu meslek sahiplerine insanlarin güven duymasi inanmasi gerekir malesef bilhassa son 10-15 yilda bir cok insan hak etmedikleri ünvanlari aldilar hak etmedikleri mevkilere geldiler artik liyakat kalkti bilgi ve yeterlilik aranmiyor .

28
1
yanıtYanıtla
YAWW:

YANDAŞ OLMAN YETERLİ DİPLOMA ZATEN YOK. .

yanıt9
yanıt4
CENGİZHAN:

BAZI MESELEGI KUTSALİGİ FALAN YOK KARDEŞİM KURAL ÇOK BASİT ÖNCE İNSAN OLACAKSIN İNSAN MEDENİ İNSAN .

yanıt3
yanıt0
Gurbetçi:

Bu şahıs üstelik Bölüm Dekanı, yazıklar olsun sizin gibi bozuk, yetkili’lere.

24
3
yanıtYanıtla
VEYİS:

YAZIKLAR OLSUN. BİLİM BUNLARA KALDIYSA VAY ÜLKEME VAY. BUNLAR KORONA VİRÜSÜNDEN DAHA TEHLİKELİ, İMHA EDİLSİN EVE KAPATILSIN.

24
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

bu adam neden bilimde 1 gram ilerleyemediğimizin kanıtıdır

25
1
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZINIZ:

bunların zihniyeti sapık , bu çocuklar senin kızın hatta torunun yaşında bu kokuşmuş sapık zihniyetleri artık ayıklama vakti gelmedi mi ?pırıl pırıl genç bilim adamlarımız varken

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title