Haberler

Oyuncu Fikret Kuşkan, sağlık sorunları nedeniyle Zalim İstanbul dizisinden ayrıldı

Güncelleme:

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında dizi ve filmlerin çekimlerine ara verildi. Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un çekimleri uzun bir aranın ardından devam etmeye başladı.

BAŞROL OYUNCUSU DİZİDEN AYRILDI

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği dizi bayram sonrası çekimlere başladı. Avşar Film, sözleşme gereği Fikret Kuşkan'ı sete davet etti. Ancak sağlık sorunları nedeniyle dizide yer almak istemeyen Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul'dan ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından uzun bir açıklama metni paylaşan Kuşkan, şu ifadeleri kullandı: "Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki çok sevdiği ve 36 bölüm boyunca Agah karakterine hayat verdiğim Zalim İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim."

Oyuncu Fikret Kuşkan, sağlık sorunları nedeniyle Zalim İstanbul dizisinde ayrıldı

"HAYATTA KALMAM ÖNCELİĞİMDİR"

"Bu konuda doktor raporlarım ve yine doktorlarımın bana kesin talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz ki bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir. Anlayışı ve şimdiye kadar ki destekleri için yapım şirketimiz Avşar Film'e ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere."

Oyuncu Fikret Kuşkan, sağlık sorunları nedeniyle Zalim İstanbul dizisinde ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fikret Kuşkan Sosyal Medya İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (24)

Ay:

hemşire doktor onlar daha çok tehlikedeler ama onlar bunu demiyor

19
36
yanıtYanıtla
Sinan:

İşçi çalışsın ölsün agah efendi. Zengin yatarak hayatta kalsın

18
35
yanıtYanıtla
Zeki:

Adamin sucu yok abartmayin

yanıt1
yanıt0
Stare 1962:

Fikret Kışlan tercihlerini yaşıyor. Neden eleştirildiğini anlayamadım. Bu ölümden kaçmak değil akıllıca bir tedbir.

45
3
yanıtYanıtla
Zeki:

Adam hakli

yanıt1
yanıt0
ercen:

ne yapalım yasmı tutalım zaten seyretmiyoruz artisleri hiç tanımıyoruz

2
33
yanıtYanıtla
zühtü:

çok haklı bu lanet corono görünen bir şey değil ayrıca kim coronolu kim değil belli değil, pazartesi normal hayata geçiyoruz çok endişeliyim şahsıma inşallah 2. ci dalga 3. cü dalga görmeyiz diyemiyorum kanun kural tanımayan insanlara bakınca endişem korkularım dahada artıyor

18
3
yanıtYanıtla
Necat:

Sen dışarı çıkma o zaman... Ecel sadece sokakta ya. Evlerin dokunulmazlığı var Azrail giremiyor. Dedem 250 yıldır evden çıkmıyor şu an 280 yaşında.

yanıt4
yanıt11
Biz ne yapacagiz:

Sen koronadan kaç biz calisalim o zaman biz ölelim sen yasa bizim imkanımız yok senin gibi agah

11
9
yanıtYanıtla
Arzu okan:

O zaman lütfen diziyi bitirin,fikret kuşkqn dizi de önemli bir karakterdi,zaten her şey ortaya çıktı tadı kalmadı bitsin dizi...

yanıt5
yanıt4
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title