Haberler

Oyuncu Damla Ersubaşı, 4 yıllık eşinden tek celsede boşanma kararı aldı

Güncelleme:

Sihirli annem dizisiyle yıldızı parlayan Damla Ersubaşı, daha önce de kendisini aldattığı iddiasıyla gündeme geldiği eşi Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak boşanıyor.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser'den boşanma kararı aldı.

TEK CELSEDE BOŞANACAKLAR

2016 yılında evlenen Damla Ersubaşı, 2017 yılında ilk kızı Zehra'yı kucağına aldıktan sonra geçtiğimiz aylarda ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Oyuncu Damla Ersubaşı, bir dönem 'ihanet' haberleriyle gündeme gelen eşinden boşanmaya karar verdiğini duyurdu. Eşiyle ortak paylaşım yapan Ersubaşı'nın açıklamasında "Boşanmak için mahkemeye başvurduk, anne baba olarak medeni bir şekilde görüşmeye devam edeceğiz" denildi. Ersubaşı, boşanma dilekçesini paylaştığı gönderisini yorumlara kapattı.

Oyuncu Damla Ersubaşı, 4 yıllık eşinden tek celsede boşanma kararı aldı

İHANETİ AFFETMİŞTİ

Damla Ersubaşı, boşanma aşamasında olduğu eşiyle olduğu fotoğrafları da Instagram hesabından sildi. Mustafa Can Keser, Ersubaşı ikinci bebeğine hamileyken bir kadınla samimi şekilde yakalanmıştı. Eşinin kendisini aldattığını kabul eden oyuncu, evliliğine devam etme kararı almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Damla Ersubaşı Sihirli Annem Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (59)

Baran:

Adamın tipine bak böyle bir eşi olduğuna dua etmesi gerekirken hala ihanet peşinde koşmuş

34
0
yanıtYanıtla
adam:

ben bu kadınları anlamıyorum . Kadına bak biblo bebek gibi adama bak ya göz var izan var. Bana aşk demeyin lütfen. her şey dengi dengine

29
0
yanıtYanıtla
BERG:

Yanlış yazmışsın hemşerim göz var nizam var olacak izan ne

yanıt1
yanıt4
Cevap:

Para çirkini güzel yapar

yanıt10
yanıt0
HACI BERG:

BERG adam doğru yazmış sen yanlış biliyorsun (sakın bana onun doğrusu yalnış deme :)

yanıt2
yanıt0
BERG:

Şişmanlar da aldatabiliyor mu valla çok şaşırdım ben bu fit halimle bekar bulamıyorum helal olsun

27
1
yanıtYanıtla
Dağ:

Para para

yanıt18
yanıt0
Şeymanur:

Zaten bu kız niye bunla evlendi ki tipe bak

22
1
yanıtYanıtla
MEGALOMAN:

Tipsiz dedigin adam kasatura degil, kilic tasiyormus, herkese nasibolmaz. . . .

yanıt2
yanıt2
ERAS:

Para

yanıt0
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title