Haberler

20 Yıllık Evli Oyuncu Çift Mahir İpek ve Veda Yurtsever İpek Boşanmaya Karar Verdi

Güncelleme:

'Güldür Güldür Show' oyuncularından Mahir İpek ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Veda Yurtsever İpek, 20 yıllık evliliğini bitirmek için anlaşmalı olarak mahkemeye başvurdu.

'Güldür Güldür'de oynayan oyuncu Mahir İpek ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Veda Yurtsever İpek, anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çift boşanma davası için verdikleri dilekçede, "Yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp, evliliğimizin sona ermesi kararını verdik" dedi.

20 YILLIK EVLİLİKTE MUTSUZ SON

Mahir İpek ve Veda Yurtsever İpek, 1998 yılında evlendi. 2003 yılında bir oğulları olan çift, 20 yılın sonunda anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma davası dilekçesini Veda Yurtsever İpek verdi.

20 Yıllık Evli Oyuncu Çift Mahir İpek ve Veda Yurtsever İpek Boşanmaya Karar Verdi

"DOSTLUĞUMUZUN DEVAMI İÇİN EVLİLİĞİMİZİN SONA ERMESİNE KARAR VERDİK"

Oyuncu dilekçede, "Mahir İpek ile yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp, dostluğumuzun devamı için evliliğimizin sona ermesi kararını verdik. Karşılıklı olarak ve anlaşarak boşanmayı kabul ve beyan ettik. Davalı eş ile aramızdaki aile birliğinin devam etmesi mümkün olmadığından boşanmamıza ve protokolde belirtilen hususların karara bağlanmasını talep ederim" dedi.

20 Yıllık Evli Oyuncu Çift Mahir İpek ve Veda Yurtsever İpek Boşanmaya Karar Verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

khabib:

hayat tarzını islama göre yaşamayanların sonu herzaman hazimettir!!!

41
20
yanıtYanıtla
lol:

ne alakası var

yanıt2
yanıt19
SARI NURİ:

DOSTLUĞUMUZUN DEVAMI İÇİN EVLİLİĞİMİZİN SONA ERMESİNE KARAR VERDİK. ne dostluğu ya karı koca olamamışsınız . nasıl dost olacaksınız

19
6
yanıtYanıtla
EROL TOPÇU:

BOŞANIN BOŞANIN RAHAT BATIYO TABİ. ÜÇ KURUŞ PARA KAZANDIN YA HEMEN BAŞKA KARILARA KOŞ. LANET OLSUN SİZİN KARAKTERLERİNİZE, LANET OLSUN KİŞİLİKLERİNİZE. BÖYLE Mİ ÖRNEK OLUYORSUNUZ TOPLUMA.

11
12
yanıtYanıtla
19907:

nereden biliyorsun başka kadın olduğunu evliğini yüretememiştir ayrılmaya karar vermiştir hemen ahkam kesin ahlak zabıtaları sizi

yanıt8
yanıt5
DERİN GÖLGE:

yazık olmuş 20 yıllık emek boşa gitmiş

17
2
yanıtYanıtla
FİKRET ORDU:

NE DOSTLUĞUNDAN BAHSEDİYORSUNUZ, SİZLER HER ŞEYDEN ÖNCE EVLİLİK KAVRAMINI ÖĞRENEMEMİŞSİNİZ. VARIN GİDİN İŞİNİZE BAKIN, BU DEVLETİN DEĞER YARGILARIYLA OYNAMAKTAN DA VAZGEÇİNİZ. DOSTANE BİR ŞEKİLDE BOŞANMAKMIŞ. BİZLER ANADOLU ÇOCUĞU OLARAK NASIL BAŞLADIYSAK ÖYLE DE DEVAM EDERİZ.

7
9
yanıtYanıtla
tacettin ark:

sıkılmışlardır yeni limanlara yelkan açacakalr moda zaten evlen boşan yazık yazık insanlık hepten yoldan çıktı herşey alt üst oldu

13
3
yanıtYanıtla
seyda yalcın:

bkm kadar saygısız bır kurum görmedım beter olsun kapansın bkm

9
5
yanıtYanıtla
ext02327452:

Bence kendi adına konuş sen Şeyda''cımmm :))

yanıt1
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title