Haberler

Oyuncu Burak Deniz ile Beste Kökdemir aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Yaklaşık 2 yıldır yalnız olan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, meslektaşı Beste Kökdemir ile aşk yaşamaya başladı. Çift, sokağa çıkma yasağı öncesi birlikte yürüyüş yaparken yakalandı.

İki yıl önce güzel oyuncu Büşra Develi ile ayrılan oyuncu Burak Deniz, yeni bir aşka yelken açtı. Deniz'in yeni ilişkisi market alışverişine giderken görüntülenmesiyle ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLENİNCE PANİK YAŞADILAR

Sözcü'de yer alan habere göre: Yakışıklı oyuncu Burak Deniz yalnızlığına meslektaşı Beste Kökdemir ile son verdi. Çift, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Sahilde yürüyüş yapan ikili, karşılarında basın mensuplarını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Kısa süreli panik yaşayan Beste ve Burak koşar adımlarla markete girdi. Sokağa çıkma yasağından önce alışveriş yapan çift, gazetecilerin "İlişkiniz hayırlı olsun diyelim mi?" sorusuna sessiz kalırken muhabirlere "Kolay gelsin" demek ile yetindi.

Oyuncu Burak Deniz ile Beste Kökdemir aşk yaşamaya başladı

Oyuncu Burak Deniz ile Beste Kökdemir aşk yaşamaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sokağa Çıkma Yasağı Beste Kökdemir Burak Deniz Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

ziyaa:

Kim la bunlar? Bize ne la bunlardan!

5
0
yanıtYanıtla
Norod:

Güzel oyuncuyla ilişki yaşamasın da kiminle yaşasın, çirkin ördek yavrusuyla mı.

1
0
yanıtYanıtla
Haylass:

Hayırlı olsun Burak kardeşim anlaşılan elizabet ile ayrılmışsınız :S

1
0
yanıtYanıtla
ceren:

1 ay verıyorum maxımum

0
0
yanıtYanıtla
avni:

zaza bi sus lo

0
0
yanıtYanıtla
Zaza:

He He AŞK ...!!!!!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title